balli_cilek medinekaplan 6 ay 29 günlük hâlâ uyutmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️ olmayınca olmuyor anam benim yavrum öyle uysal işte uyku saatleri olan bi bebek hiç olmadı napayım canı sağolsun
Bal38 medinekaplan 17 ay 24 günlük oğlum babası uyuttu sağolsun bugün yorgunum dedim akşam eve erken geldi ilgilendi oynadılar yeni uyudu bende duş alacam 🤲😅
birmelekannesi__ medinekaplan bir aylık henüz. Daha uyumadık. Gaz sancımız var. 23 aylık kızım uyudu. Ama ben uyuyamıyorum ve çok uykusuzum birisi gündüz uyumuyor birisi gece
medinekaplan balli_cilek bizimkisi öyle canım uyusada sabaha kadar 20 defa uyanıyor her uyandığında da ağlıyor emmiyor ama dediğin gibi canları sağ olsunlar
balli_cilek medinekaplan vallahi ya hayır diyorum tamam bırakayım usansın oynasın belki uyur usanmıyor resmen uyumaktan nefret ediyor 🤦🏻♀️
medinekaplan Bal38 maşallah cnm darısı bizimde başımıza bir dün diş çektirdim onun açısida var bende birde uyumuyunca sitres oluyor
medinekaplan humommy 😂😂 benimkisi telefon başının ucunda fön makinesi sesi çalıyor birde biz doğdu doğalı böyle uyutuyoruz az daha uyumasa arabayla gezdirip uyutacagiz kolik bir bebek doktor tavsiyesi üzerine
medinekaplan birmelekannesi__ cnm bak benimkisi şimdi uykuya geçti tabiki sizin kararınız ama doktor tavsiyesi fön Makinesi sesi rahatlatıyor
Babymom5 medinekaplan bizde 3 gün sonra 4 aylık oluyoruz geceleri bizimle oturuyor uyku nedir bilmiyor saatlerdir uğraşıyorum uyusun diye Şuan bile uğraşıyorum ama yok cin gibi 😂
medinekaplan Babymom5 tek değiliz cnm Allah biz annelere sabır ve sağlık versin o kadar zor ki bebeklerimiz ben kendim hasta olsam herhalde kimse bebeğime bakamaz
balli_cilek medinekaplan artık bende öyle düşünmeye başladım haklısın ama şu uyku saati olan bebişlere de bi özenmiyor değilim ne güzel düzenleri bar bizimki asla kabul etmiyor düzeni
Mervvve medinekaplan gece 3 den önce uyumuyo gün içinde de uyku yok tek uyku yapıyor onda da en fazla 30 dakika
Babymom5 medinekaplan amin canım çok doğru söylüyorsun hasta olmak çok zor bebek varken. Bakanda olmayınca gerçekten insan zorlanıyor. Allah bütün annelere kolaylık versin. Bende çok isterdim mesela çok kolay bir bebekti demeyi ama çok zorlayan bir bebek bizimki
Babymom5 balli_cilek aynen bende öyle özeniyorum. Hele birde akşam en geç 9 da uyuyor bebeğim diyenler var ah ahhh 9 da uyusa neler neler sığdırırım o zamana
2koalalihayat medinekaplan 5 aylık ikizlerim iki gündür tam uyudular derin derin rahatız diyoruz eşimle hop gözler bi açılıyo hiç uyumamış gibi.. şu an ben bi odada eşim bi odada bebiş uyutuyoruz birbirmizi görcez bi ara inşallah 😅 5. Aya özel bi güncelleme mi acaba bu da