edaekici ikiaslanannesi bebeğim kanala giremedi sıcak duş falan aldırdı hemşireler pilateste zıpladım anca girdi
Xcbaby ikiaslanannesi yok canim olmuyor tecrubeyle sabit 😂 herkeste olmayabilir yani kimisinde de olur 😂
melera Düşmüş canım artık bebek kanala girmeye çalışıyor tabi. Doktorumda öyle demişti. Doğuma hazırlanma evresi tam. Hayırlı kolay doğumların olsun
ikiaslanannesi Tatlican ben bunu denedim biliyor musunuz 🤣 dün denedim ve bacak bacak üstüne atabiliyorum ama rahat değil tabiki kayıp düşüyor 🤭
Tatlican ikiaslanannesi Ben dogum yaptığım gun 58 kiloydum boyumda uzun cok rahat atabiliyordum kadinlar ondan dedi doguma cok diye😁
edaekici ikiaslanannesi Daha vakti zamanı var demek ki. O geleceği vakti biliyor gerçekten ne kadar çabalasanız da kendi bildiği vakitte geliyor.
alparslan1_ ikiaslanannesi bence yukarı doğru bakıyor👀 şaka bir yana bence düşmemiş. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin🤲❣
ikiaslanannesi alparslan1_ amin Allah razı olsun şuan sanki biraz kasılmalarım var gibi ama yalancı sancı bence 😔
tugbasari248 ikiaslanannesi banada aynı böyle dedi herkes birde umutlandım ha doğdu ha doğacak oğlum diye 40 haftada suni sancıyla 8 saat direne direne ancak doğdu 😅
tugbasari248 ikiaslanannesi inşallah kolay olur doğumunuz Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın bebişinizi🥰