elifin_annesi30_ [silindi] kaynanamın ablası sahte çeyrek altın getirmişti kuyumcuya satmaya gittiğimde öğrendiğim zaman şok olmuştum neyseki oğlu evlendiğinde oğluna dedimki senin annenin getirdiği sahte çeyreği bende sana takmak istedim
pinkooo_02 Beyninizikullanmakucretsizdir yakın olsaydik senin ev görmene gelip sana ayıcık alırdım 🥰😂
tatlibiranneo [silindi] yorumları okuyunca arkadaşlarıma sarılasım geldi hepsi çok güzel hediyeler getirdi bende onlara karşı öyleyim güzel kullanabileceği şeyler alıyorum ha şu olabilir kaynanamin akrabası bana düdüklü tencere getirmişti ne bileyim şaşırdım ilk defa gördüm ben
Omeraslan [silindi] Ev hediyesi değil ama bebek görmeye çamaşır sepeti gelmişti 😀 hangi amaçla getirdiler hâlâ anlamadım. 🥴 Acaba evlerinde fazlalık mıydı yoksaa🤔 kafamda deli sorular😆
bal012 [silindi] herkes kendine yakışanı yapar ben arkadaşım(!) sandığım varlığa özellikle sorup evine bir sürü eşyasına yardım edip en son karaca’dan gğzel mutfak eşyalrı aldım. Sonuç o bana kullanılmış eski model kase getirdi ayıp yahu eşime mahçup olmuştum bir de eşimin arkadaşı bize dandik biri süs gibi alt üst kat olan sunumlulk ama en dandipinden getirdi eşimin canı çok sıkıldı ona bir şey demedim ama onlar gidince ben de çöpe attım pişman değilim 😊ama seninki de kötüymüş gel sarılalım 🤣🤣
KarlukHan [silindi] bana da arkadaşım bal kabağı hediye etti biblo gibi olanlardan mi bahsediyorsunuz?eğer öyle ise tepkiniz tuhafıma gitti. Ben hiç garipsemedim siz niye bu kadar takildiniz?
bebitonunannesi_ [silindi] 4lü ya da 6lı minik tabaktı ben bi başkasına götürmeye utanırdım en ilginci de kuzenimin hediye olarak 100 lira vermesiydi ,ben utandım karşısında yüzüm kızardı
anestezistanneee bebitonunannesi_ benim de teyzem 😂😂 dalga geçer gibi. annem kuzenime evine gittiğinde şarjlı süpürge almıştı ev hediyesi olarak ayrıca düğününde yarım altın taktı teyzem bana 100 tl getirdi ve de düğünümde de 200 tl para vermiş anneme 😂😂😂 şaka gibi ya gerçi artık teyzem değil bize değer vermeyen bi insanla neden konuşmaya devam edeyim kii…Bu arada eşi de kendisi de emekli olmasına rağmen hala çalışıyorlar kredi borçları vs yok. Durumları da gayet iyi 😛
birmelegibuyuturken Madame Coco karton kutu ve hediye kutusu içinde alakasız markasız bir fincan takımı gelmişti ikili. Markasız olmasına kesinlikle takılmadım ama bilerek o kutuda getirilmesinde art niyet aradım. Getiren kişide gayet bilgili kültürlü biriydi:)
Esoz1110 [silindi] bulunduğum yere yeni taşındık da arkadaş edindim ama dısarıda bulustuk gelenler olursa getirirlerdi 🙈
ilaylaymom Yalancipislikler Altılı kaseler çoktu bende ev hediyesi olarak götürdüm hiç kullanmadan 😂 Tabii bir 12 takım değildi. Ben kendi aldığım üç takımı kullanıyorum.