[silindi] Asel5Lina Tayt ne alaka be😳gerçekten ne değişik insanlar var 🤦♀️ Zıbın olur ne bileyim altın bebek künyesi olur en saçma birtane çorap alır verir tayt ne alaka birde 2.el😂
Asel5Lina [silindi] ayyy evet canım yaa resmen 2. el tayt getirdi çorap al bebeğe ya 😄 ne biliyim bi tane önlük al en kötüsü😁😁
[silindi] Elisaseleda Resmen kendini rezil etmiş getiriyorsun bari temiz getir işine yarasın gerçekten getirmese daha iyi olurmuş
fizikcianne [silindi] yeni doğum yaptım akrabamız dolap hesabından takım alıp, evde de kendi paketleyip getirmiş üstelik kıyafette etiketsiz. Hayır dolaptan aldıysan da bari etiketli alsaydın. Kıyafetin üzeri aldığı insanın dolap kokusu kokuyor zaten.
[silindi] Aaaaa12 Bizim insanlarımız da bu sorun var biliyormusun sen herşeyi yapıyorsun ama onlar görmüyor ve onlar senin için kılını dahi kıpırdatmıyor
anestezistanneee bebitonunannesi_ benim de teyzem 😂😂 dalga geçer gibi. annem kuzenime evine gittiğinde şarjlı süpürge almıştı ev hediyesi olarak ayrıca düğününde yarım altın taktı teyzem bana 100 tl getirdi ve de düğünümde de 200 tl para vermiş anneme 😂😂😂 şaka gibi ya gerçi artık teyzem değil bize değer vermeyen bi insanla neden konuşmaya devam edeyim kii…Bu arada eşi de kendisi de emekli olmasına rağmen hala çalışıyorlar kredi borçları vs yok. Durumları da gayet iyi 😛
[silindi] Arkadaşlar posta cevap verdiğiniz zaman lütfen beni etiket yapmaya özen gösterin aksi halde göremiyorum yazdıklarınızı
hsjsjsj [silindi] bebek görmeye gelen bir kadin Bir poşetin içine konulmuş plastik tepsi getirmişti ama tepsiyi görseniz o kadar dandik duruyor ki bardak koysan kırılacak gibi duruyordu tepsi Babannem çok sinir olmuştu ben onun torununa altın takmıştım diye😂😂