eceunverkanra Kbra41 Öncelikle kronik kabizlik problemim vardi o nedenle catlak (fissul) olustu kanli diskilama yapiyordum krem vs tedavi oldum aradan biraz zaman gecti iyilesti sandim sonra ard arda apse olmaya basladi en son cerraha gittigimde mr cekildi ve fistur oldugunu soyledi, cerrahi olmadan gecmeyecegini soyledi cok fazla erteledim korktum ama bu sefer de cok ciddi sonuclari olabilecegini o zaman daha kotu olacagino soyledigi icin ameliyat olmaya karar verdim
beyzadodo eceunverkanra kabiz olmamak icin tek caren magnezyum bendede makat catlagi var ve ikinamiyorum ben baya ileri, hamile iken cok zorlandigim icin doktor verdi efermag heegun kullanin oyle rahat cikacaksiniz ki dua edersiniz yapin lütfen
eceunverkanra beyzadodo Oneri icin cok tesekkur ederim aslinda su anda kabiz degilim normal olan da cok canimi acitiyor maalesef ona gore besleniyorum bol su iciyorum ama magnezyum icmek hic aklima gelmedi, edineyim ben oneriniz icin cok tesekkur ediyorum💞
BetulDefnee eceunverkanra benim bilgim yok ama doğumda ağrı olmasın diye sürekli komposto hoşaf içiyordum ki ishale yakın olayım o zaman daha rahat oluyordu belki sizde öyle olsanız rahat edersiniz
eceunverkanra BetulDefnee Oneriniz icin cok tesekkurler yediklerime cok dikkat ediyorum, ameliyattan beri hep sivi beslendim kabizlik yasamiyorum cok sukur ama bu sefer de yediklerimden sık tuvalete ihtiyacim oluyor gercekten kabus 😞
coolmommm Maalesef çok zor bir süreç başlarda uygun bir leğenin içine ılık su koyup büyük tuvaletinizi onun içine yaparsanız biraz daha rahat oluyor
eceunverkanra coolmommm Siz yasadiniz mi acaba? Ne kadar surdu? Ilık su dolu legende tuvalet yapmak hic aklima gelmemisti olmadi deneyeyim cok tesekkur ediyorum gercekten, afedersiniz soguk suyu acip yapiyorum soguk biraz uyusturur da daha az acir diye ama nafile😞
coolmommm eceunverkanra evet ben de oldum 4-5 yıl oldu çok geçti ne kadar sürmüştü iyileşmesi tam hatırlayamıyorum ama ağlayıp duvarları tırmaladığımı unutmuyorum. Biraz iğrenç ama sıcağa yakın ılık su dolu leğende yaparken acı hissetmiyorsunuz. Sanırım 1-2 hafta içinde daha iyi olacaktır. Çok geçmiş olsun
eceunverkanra coolmommm Size de cok gecmis olsun cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi dinleyecegim insallah en yakin zamanda ben de sifa bulurum🙏🏻
Busniltos Kırmızı et, baharatlı gıdalar kesinlikle yemeyin😐 ayrıca oturma banyosu da vermıslerdir muhtemelen, oturma banyosunu standart olarak önerildiği gibi ayrıyeten tuvalete oturduktan sonra hemen yapın. Çok rahahlar ağrınız.
eceunverkanra Busniltos Önerileriniz icin cok tesekkur ederim🙏🏻 Evet yediklerime cok dikkat ediyorum ozellikle sivi agirlikli besleniyorum sicak su sonrasi icin biraz rahatlama sagliyor cok yeni daha belki de ben cok sabirsizim ama zorluymus cok, ne kadar daha surer onu cok merak ettigim icin post acmak aklima geldi
Efeannesi_ eceunverkanra çok geçmiş olsun makat çatlağı var bendede allahm çok kötü bi acı kimseye yaşatmasın rabbim bide siz ameliyatini olmuşsunuz
eceunverkanra Efeannesi_ Çok sağolun vallahi gercekten bu acilari cekerken ben de surekli dua ediyorum dusmanim yasamasin diye gercekten cok zormus size de cok gecmis olsun🙏🏻
eceunverkanra Efeannesi_ Ben de cok eskiden beri var kronik kabizligim vardi benim cocuklugumdan beri, bi donem muhtemelen oldu sonra da hic gecmedi ilerledi catlak fistule donustu😞
eceunverkanra Busniltos Ayyyy 10 gun mu😞 Tamamen iyilesmesi onemli degil de su aci agri gecse bana yeter. Cok tesekkür ederim