Begm_i Tugceki dün Rotateq ilk dozu oldu oğlum. 3-5-7. Aylarda yapılıyor. Drumuz onu uygun gördü uyguladı. Dr ücretinden ayrı 1500 gibi bi rakam ödedik
Tugceki Begm_i tüm doktorların önerdiği bir aşının ekstra ekstra ücretli olması da bizim ülkeye yakışırdı zaten 🤦🏼♀️😄
Casperr Rota aşısı prospektüsünde bağırsak düğümlemesi yaptığı yazıyor ve birçok ailenin bu konuda sorun yaşadıklarını okudum bilginiz olsun daha birçok yan etkisi var bana görede bir zehir ama siz bilirsiniz
dilandilan Casperr bütün aşılarda bir çok yan etki var tabiki ama illaki olucak diye bir şey yok keza kullandığımız ilaçlar da öyle parolun bile prespektüste yazan bir çok yan etkisi var ama aşı yaptırmayın bu hastalıkları yaşayanda bir çok ağır durumda bebek var
Tugceki churchil sağlık ocağında yapılabiliyor mu onlar mı getirtiyorlar süreç nasıl acaba bizim sağlık ocağı bir şey demedi çünkü
churchil Tugceki eğer büyük bi yerde yaşıyosanız ellerinde vardır aşı heralde. Ben ilçede yaşıyorum eczaneci bana 1 gün önceden haber ver getirtelim dediler. Sağlık ocağında ebemiz yapıyo bizim