Momyfat93 Şimdi hastaneye gidiyoruz lütfen oğlum Ömer Ali için dua edin. 3 aylığız daha. Arkamızdan okuyun ne olur. Yasin , fatiha, şifa ayetleri ne olursa 😔
Omerberat Rabbim yar ve yardımcınız olsun bilirim o süreçleri neyi var bebişin? Bize de haber verin lütfen 🙏🏼
Omerberat Momyfat93 sağ salim çıkacak Allahın izniyle onlar melek bizden daha güçlüler benim oğlum da 5 ay sonra kalp ameliyatı olacak Allahım tüm bebişlere şifa versin 🙏🏼
Tgbh28 @Momyfat93 Rabbim korusun bebeğinizi sizede sabırlar diliyorum. İnşallah sağlıkla gülerek çıkarsınız hastaneden çok geçmiş olsun🙏🏻
Byzgl_2019 Momyfat93 rabbim korusun bebeğinizi şafi ismi ile şifa versin . sapa sağlam çıkacak biiznillah
DuyguKCN Rabbim şifa versin sabırlı olun benim bebeğimde ameliyat oldu 5 aylıkken geçicek bugünlerde sadece dua et zorlu süreç yaşadım biliyorum 🙏🙏
Omerberat DuyguKCN teşekkür ederim Fallot var yani temiz kan kirli kan ayrımında sorun var ayrıca delik de var o düzeltilecek inşallah
Momyfat93 Sinem26 hamdolsun güzel geçti evimizdeyiz. Bından sonraki süreç başlıyacak bundan sonra inşallah
Momyfat93 Sezgin şükür eve çıktık 1 gün sonra evde pansuman yapıyorum 1 hafta sonra tekrar İstanbul’a kontrole gidicez. Siz ne kadarlıksınız?