cemreruzgar Hanımlar merhaba bebeğinize 6 aydan önce keçi sütü verdiniz mi benim bebeğimde bütün mamalar kabızlık yapıyor ve çoğu zamanda içmiyor keçi sütü denesem mi ?
Meyveliburln cemreruzgar canım kabız olduğunu nasıl anladın kakası katı mı yoksa yaparken zorlanıp normal mi yapıyor bide ne kadar sıklıkla yapıyor
anne_yiz cemreruzgar hayır canım verme ne inek sütü ne keçi sütü tüm doktorlar verilmemesi gerektiğini söylüyorlar
SevimliHayaletCasper cemreruzgar daha çok küçük 2 yaştan önce hayvan sütleri önerilmiyor. Bağırsaklarına zarar verir. Doktora götürün ona danışın kabızlık için öneride bulunur.
cemreruzgar Meyveliburln kakasıni yaparken çok zorlanıyor 5 günde 4 gün de bir yapıyor sert kakası karnı da çok şiş dolu olduğunu düşünüyorum
cemreruzgar SevimliHayaletCasper doktora götürdüm mama vermeyeceksin sadece anne sütü diyor tamam da yetse zaten mama kim vermek ister ki
twinsmomm2 cemreruzgar Aptamil,hipp,sma hepsini denedim kabız yaptı şimdi Bebelac gold kullanıyoruz memnunum
Dryaanr cemreruzgar zeytinyağı ve yoğurt yedir bol bol cnm. Birde poposuna da zeytinyağı sür kabızsa acır poposu yazık
tekbasimabakiyorum cemreruzgar 1 yaşından önce bağırsaklar bunları simdirmeye hazır değil. Onun yerine golden goat mama verebilirsiniz.