mrwe Dorukunannesi03 AdAyza ne demek cnm benm bi şekilde öğreniyoruz biz de deneme yanılma sende öyle olucaksın🙏🏼🥰 ayy bn üzülürüm çünkü hepimiz birer anneyiz kimse kimseyi kırmasın kadın kadına bunu yapmasın♥️
Bsr06 omerinannesi0509 benim bebeğimde 3 ay 20 günlük bayadır ekşi kokuyor . Bazen mukuslu bazen yeşil genellikle hardal ve parçacıklı nadirde olsa parçacıksız oluyor. Anne sütü alan bebeğin kakası zaten sulu ve ekşi kokarmış. Büyüdükçe o ekşi koku keskinleşti bizde. ☺️
omerinannesi0509 Bsr06 çok ekşi kokuyor canım ya bizimde sarıydı bugün kahverengiye döndü 🙄 ama baya kötü kokuyor niye acaba 🙄
Bsr06 omerinannesi0509 hiç kahverengi yaşamadık biz ama bi doktora sorun isterseniz. Ekşi kokması normal ama. Sizin yediğinizde etkiler anne sütü alıyorsa.
omerinannesi0509 Caninanasi iyi bizim bezleri sana gönderelim o zaman 😂😂😂😂 ahahahaha ben dışarıya koku vermeyen çöp alıyorum o fırt çekiyor
Bsr06 omerinannesi0509 ben artık şunu yemeyim demiyorum açıkçası gaz sorunumuz bitti herşeyide yiyorum. Yani ne yesek ekşi olur bence dışkı sonuçta kokacak yani hele ek gıdaya geçince nasıl kokar kim bilir 🙈
Nagehan08 Bizde daha yeni bir ayı bitirdik, kakamızda ekşi koku vardı süt ürünlerini kesmemi söyledi doktor ama daha sonrada bir haftadır kakasını yapmıyor, sadece anne sütü alıyor. Sizlerde bçyle bir durum oldumu?
mrwe omerinannesi0509 hayır tabiki de soğuk içtiğimiz zamn sütteki kanal yolları büzüşür süt akımı yavaşlar ben onu kastettim ☺️Çok soğuk içecekler tüketmemeliyiz yani.