AselBebekveAnnesi liya2022 tesekkur ederim. Yoğurdu internette de okudum aksam evde el yapımı yogurdum var direk oraya sürüp sonra yikayacak mıyım canm nasil uygulamam gerekiyor
liya2022 AselBebekveAnnesi ben sırt üstü yatıp altıma poşet ve havlu koymuştum valla yoğurdu sıvadım resmen 🤦🏻 yarım saat yattım sonra ılık suyla yıkadım 🌺
Elifmihre AselBebekveAnnesi inşallah geçer canım o kasıntının nasıl bişey olduğunu biliyorum hep kanatmıştım kaşıya kaşıya kabuk bağlamış mı
AselBebekveAnnesi Elifmihre Amin kuzum ya benim yara olmadı ama tahriş oldu idrarimi yaparken yanıyor kasidigim yerler
Pamugunannesi23 Elifmihre benim de var kaşıntıdan yara oldu kabuk bağlıyor ben yoluyorum sonra acıdan duramıyorum nasıl geçti sizin 🙈
nazannn AselBebekveAnnesi kesinlikle sirekli şu yarı sirke yarı su idarinizi yapıp kurulayın SONRA sürekli su yapın temiz iç çamaşırı giyin bı süre öyle. Kalsın yanlız hemen geçmezse ki bir iki den sonra azalıyor sonra geçiyor doktora gidene kadar benim öyle geçiyor du çok şükür tâbi benim akıntım yoktu ilişki sonrası sanırım prezervatif den dolayı oluyor du
AselBebekveAnnesi nazannn elma sirkesi diyorlar ama üzüm sirkesi var evde olur mu ki ya olursa hemen şimdi denerim benim de ya spiralden oldu yada vajina temizleyi jelden
nazannn AselBebekveAnnesi elma dediler ama sanırım ben üzüm de kullandım çünkü bir ara kaşınmak tan bir hal olmuştuk beni sirke kurtardi
Suzan_Pirge08 AselBebekveAnnesi Vajinanaı yıka kurula hiç bişey giymeden bacakların açık şekilde uzan belki faydası olur şu mantardan çektiğimiz ne ya çok geçmiş olsun tekrardan.
Merveee3594 AselBebekveAnnesi çok geçmiş olsun benimde bir ara öyleydi Travazol krem işe yaramıştı tavsiye ederim. Onunla geçirmiştim ben hemen geçmişti .
hfsgltn Büyük ihtimalle mantar var canım benimde çok oluyodu hamilelikten önce ve hamilelikte doğumdan sonrada devm etti fitil kullandım hep en son kullandım bidaha şükür olmadı herseyi etkiliyo iliskiyide bol ılık suyla yıkardim ben Biraz rahatlatirdi
AselBebekveAnnesi hfsgltn bende yıkıyorum o anlık geçiyor ama sonra yine aynı yarını beklicem mecbur insallah doktorun yazacağı ilaçlar hemen keser
asminmom Poyrazmom_ @AselBebekveAnnesi Soğuk uygulama mantar kaşıntısını ve enfeksiyon riskini arttırır bu yanlış bilgi maalesef. Tam tersi sıcak kompres sıcak su (mantar ve vajinal enfeksiyon için geçerli) kaşıntıyı bir süreliğine durdurur. Travazol krem kullanmıştım daha önce çok iyi gelmişti çok kötüyseniz nöbetçi eczaneden aldırabilirsiniz.
AselBebekveAnnesi asminmom sanırım hiç bisey yapamadan çaresiz yarını beklicem sıcak uyguladım geçti soguk suyla yıkadim iyi geldi sirkeli suyla yikadim iyi geldi diyen de oldu daha kötü oldu diyen de en iyisi yarını beklemek
aysegulhumaa AselBebekveAnnesi oceral spray hemen al derim ben mahvoldum ne kullandıysam geçmedi kaç hafta kavruldum özellikle geceleri artıyordu doktor bunu verdi emziren anneler kullanabilir dedi bir kere kullandım ⅘ saniye yaktı sonra tamamen geçti benim şok oldum Bu dönem dar kıyafetten kaçın iç çamaşırını ütüle ve her gün değiş canım
AselBebekveAnnesi aysegulhumaa ekran resmini aldım yorumun yarin doktora soylicem bu spreyi yazsin bakim bi daha tekrarladı mi peki sonra
425841 AselBebekveAnnesi Bu söylediklerim kendi tecrübelerim tavsiye degildir 😂her gün temiz iç çamaşırı giyip NİOLİ YAĞI damlatın. kaşıntınızı bıçak gibi kesecektir ayrıca 5 gün boyunca sabah ve akşam 2 yemek kaşığı dut kurusunu 2 su bardağı suda(klorsuz şu) 5 dakika kısık ateşte kaynatıp aç karnına içmeniz gerekiyor eğer kanınızda enfeksiyon varsa antibiyotiksiz geçecektir geçmiş olsun hayırlısıyla atanabilmem için dua ederseniz memnun olurum😊
AselBebekveAnnesi 425841 yaaa canımsın insallah istediğin yere istediğin mevkiye tez zamanda atanirsin canım benim 🥰🙏🏻 nioli yağını nerden bulabilirim peki
asminmom AselBebekveAnnesi Soğuk su anlık yanma hissini alır ama kaşıntıyı çoğaltır. Sıcak su oradaki mikrobu kıracagından iyi gelir tavsiyem su uygularsanız sıcak su kullanın geçmiş olsun.
Pamugunannesi23 AselBebekveAnnesi nioli yağı aktarlarda olur bende Trendyol dan almıştım 2 günde geldi