Aysun2112 Merhaba kızlar. Bebeğim 15 günlük soğuk aldı götürdük doktora kontrol esnasında bebeğin kalbinde Üfürüm var denildi. Kardiyolojiye yönlendirdi. Böyle birşey yaşayan varmı
ebraz Aysun2112 benim bebeğimdede vardı kardiyolojiye gittik kalbinde delik olduğunu bebek büyüdüğünde geçebilceğine çok önemli birlet olmadığını genelde bebeklerde olabildiğini söyledi 6 aylık olduğundada kontrole çağırdı şuan 4 aylığız
meyra9 Aysun2112 benim oğlumda da var, bu haftaiçi kardiyolojiye gideceğiz. Doktorumuz korkulacak bilet yok demişti
Mdorukkk Aysun2112 bize de söylemişti büyüdükçe geçiyormuş ve korkulacak birşey değilmiş. Kardiyoloji bölümü üfürüm yok dedi
Panda27 Aysun2112 korkmayın bende yeni ogrendim oğlum şuan 4aylik kalbinde delik var diğer adı ufurum diye geciyo doktor şuan ben 10 çocukta 9 da görüyorum korkmayın 6.ayinda gelin dedi
Aysun2112 ebraz İlk doğduğu zaman doktor baktı Beşinci gün yine baktı bir şey demedi. Şans eseri öğrendik biz de çok üzüldüm kötü bir şey olur mu diye.
Aysun2112 meyra9 evet bize de söyledi. Hatta dedi normalde söylememem gerekiyordu Ama yine de başka doktor baksa söylese. O zaman diyeceksiniz ihmal etti o yüzden söylüyorum dedi
ebraz Aysun2112 hayır doktor önemli bişey olmadığını kendiliğinden kapanıcağını söyledi inşallah öyledir 6 ay olduğunda görücez bakalım ne durumda sizde sorun yapmayın bence genelde bebeklerde olan bişeymiş
Aysun2112 Mdorukkk demek sizinki geçmiş. Bize dedi soğuk algınlığı tam geçsin o zaman bakalım halen varsa göndeririz dedi
Mdorukkk Aysun2112 yokmuş canım biz 3 gün sonra götürdük doktor yanlış duymuş ama çok araştırdım o dönem korkulacak bir şey yokmuş
ebraz Aysun2112 ne demek canım bende senin gibiydim çok üzülüyordum annem dedi kardeşindede vardı önemli bişey değil dedi ama tabi doktordan duyuna kadar emin olamıyor insan geçmiş olsun 🙏🏻
Kumralada Aysun2112 benim bebegimde de vardi ilk dogdugunda akabinde hemen cocuk kardiyolijiyr gittik cok sukur hic birsey cikmadi ilk dogdugunda bebeklerdr olabilirmis 1 yasindayken bir daha gittik massalah hersey normaldi
naznasel Aysun2112 benim kızımdada var hatta bugün 2. Komtrolden geldik korkulacak bir şey yok dedi iyiye gidiyor zaten dedi hatta geçen hafta gittik doktorumuz yoktu diğer doktorda üfürüm çokta önemli değil deyip bakmamıştı yani korkacak bir şey yok
Aliaybars20-07gul Aysun2112 benim büyük oğlumda da da 2 çocuk kardiyolojisine götürdüm hiçbir sorun yok dediler ama 6 ayda bir kontrole gidiyoruz aileden gelen kalıtsal bir şeymiş hasta oldukça o ses hala geliyor 42 aylık şuan
Aysun2112 Aliaybars20-07gul soğuk almış zaten ondan olabilir dedi. Tam iyileşsin eğer geçmemişse bir görünün dedi dedi yine de. Benim anlamadığım detaylı neden çıkmıyor delik varsa
naznasel Aysun2112 evet oraya gittik zaten 2dir oraya götürüyoruz 2 ay sonra yine gelin dedi komtrole 1 yaşına kadar gidiyormuş zaten büyüdükçe