Cisemcagan17 İlk bebisleriniz anne mi dedi baba mı? Birde batıl inanç a göre ilk bebek anne derse 2. Çocuk kiz olurmuş böyle bir durum yaşayan varmi merak ettim 😅
Sarahh Cisemcagan17 bizde annem derdiki bebek nenee derse sonraki kızz , dedee derse sonraki erkek oluyor. hakıikatendre kızım de dee diyordu oğlum oldu
yokolmaz Cisemcagan17 iki oğlum var ,ilk oğlum anne dedi ,ikinci oğlum babaaa ,o zamn üçüncü kizmi olcak .malum ikincide erkek 😀😀😀😀
Cisemcagan17 Sarahh allah bağışlasın sağlıklı olsunlar ins tüm bebislerimiz bnde inanmiyordum bi kaç kişiden duydum merak ettim
Sarahh Cisemcagan17 amin cümlemizin. kimileri inanıyor kimise inanmıyor herkes inançılarında özgür sonuçta
Cisemcagan17 yokolmaz sizinki tutmamış anlaşılan ben şöyle biliyorum ilk anne dediyse kiz olur diye soylenmisti bana demekki batıl inanc😅😅
seizetheday Cisemcagan17 vayy bu batıl inancı bilmiyordum gerçekten oğlum anne demişti ilk önce şuan kızımı bekliyoruz 2 3 haftaya kadar
Cisemcagan17 seizetheday sağlıkla gelsin inşallah bizimkide anne dedi ama daha kucuk tabi 7 +6 günlük 2. Yi korkuyorum
yokolmaz Cisemcagan17 bende batıl olan ne varsa herşeyi denettrdiler 😀😀😀ya tutarsa diye ama yok yani .benim ,eşimin gönlünden ne geçtiyse o oldu ,2 oğlum ,bir kızım olsun diyoduk hep ama 3 cu çocuk kaldı .ya erkek olursa oda .😀😀😀😀
Eailesi4 Cisemcagan17 ikiz oğluşlarm ikiside 8 ayda baba dedi 18 aylıklar biri arada anne diyor biri ismimi söylüyor annem demeleri için sabırsızlıkla bekliyorum hala 🤗
Cisemcagan17 Eailesi4 maşallah Allah bağışlasın benm bir arkadasimin cocugu arkadaşıma abla diyordu sizin bebisler iyimis yine😅😅
Eailesi4 Cisemcagan17 alıştım artık baba baba diye evde geziyorlar biri ağzının ucuyla diyor biri ismimi söylüyor ama gerçekten insna bekliyor 🥰
Cisemcagan17 Minigim38 bende öyle diyorum hem maddi hemde manevi anlamda birde ilk cocugumla ile güzel ilgilenmek istiyorum ama bende polikistik over sendromu var ilerde ya olmazsa diyorum ilk bebemde 3 sene sonra zor oldu
Cisemcagan17 yokolmaz hahah eşimde hep erkek dedi erkek bebem var kafama tuz dökmüşler o doğru cikti ama ya ins kızımız olur her ikimizinde kiz başka diyorlar o duyguyu da tatmak istiyor insan
hamdusenalarolsun İlk baba dedi, sonra dede, sonra gitti, sonra anne 😂😂😂şimdi ikincisi oğlan mı oluyo😂