aysegul9323 Betul-00 piliç topkapı yapabilirsiniz. Hem pilavı da içinde servisi falan kolay ve misafire çok şık oluyor😀 önden çorba, yanına da bi yoğurtlu meze, bi yeşil salata süper olur.
Betul-00 aysegul9323 ilk defa duydum adını biraz araştırdım güzelmiş bu da davet sofrasına yakışır 🙂🙂
aysegul9323 Betul-00 evet çok yakışıyor davet sofrasına. Ama kasabınızı iyice tembihleyin tavuğu güzel açıp inceltmesi konusunda. Ne kadar güzel açılırsa o kadar çok pilav alır içi.
Betul-00 Merveozerr96 daha önceden en azından bir kere deneseydim olurdu ama. Misafire riskli geldi 😀
anne_yiz Betul-00 İzmir köfte en güzeli 😂 yanına pilav salata yaparsınız birde mercimek çorbası tamamdır 👍🏻
Betul-00 _Goktugunannesi__ galiba bunu yapacağım. Sarmayı şimdiden sarım yarına hazır olsun. Ama köri soslu kremalı tavuk yapicam. Altına patates püresi gider mi bilemedim.
_Goktugunannesi__ Betul-00 çünkü ben servis tabağının içinde o güveç rengini beğenmiyorum keşke beyaz güveç olsa😂gider herhalde sizde üzerine değil püreyi yanına koyun karıştırmak isteyen birlikte yer🤔
_Goktugunannesi__ Betul-00 birde instagramda rümeysa mutfakta buzluk böreği var hazır yufkadan yapıyor içine kıyma koyuyordu ama patatesli olsa püreyle aynı olur mu bilemedim çıtır oluyor üzerine yoğurt ve terayağ lı biber döküyor o da davet sofrasına olabilir buldum adı sosyete mantısı diye geçiyormuş
Beyninizikullanmakucretsizdir Betul-00 ben arada yapıyorum yumuşacık oluyor. Güzelce marine edip misafirlerin gelmesine yakın fırına atın mis gibi oluyor.