Betul-00 Kızlar yarın misafirim var ne yapım kafam karışık. Tavuklu bişey yapıp fırına atim desem sıradan olur sanki. Gelen kişi kırmızı et yemiyor tavuklu bir menü gelsin 😀
Alyaninannesi01 Betul-00 güveçte beşamel soslu tavuk sote hem sabahtan hazırla en son kaşarını koy ver fırına mis
Aryamlinamom Betul-00 Tavuk şiş fırında çok güzel oluyor pirinç pilavı yanına meze olarakta yogurtlu közlenmiş patlıcan veya havuç tarator artı mevsim Salata
ranakzrn Betul-00 hünkar begendi tavuk versiyon yap ben yaptim süper oldu gelen misafir bir daha istedi öyle söyliyim ben instada aysens.kitchen hesabindan baktim linkini de veriyorum bakmalisin bence
Merveozerr96 Patates püresi yapıp güveçlerin varsa güveçlerine koy üstüne de ayrı bi tencerede tavuk sote yap patates puresininin üstüne koy üstüne de kaşar enfes oluyor 🥰 bi de çorba pilav salata yeter işte
Betul-00 Merveozerr96 e Alyaninannesi01 bunu düşündüm ama daha önce denemedim. Beşamel de patlayabilirim 😀😀
Betul-00 Aryamlinamom ayy bunu bı ara yaptım tavuklar taş gibi olmuştu. Bide misafire yapmıştım vukuatliyim yani. 😭😂
Mikoiledikonunannesi Betul-00 bende kara kara düşünüyorum ne yapcagimi pilav salata kola sabit ama başka bişey gelimiyor aklıma yok yani😀
Alyaninannesi01 Betul-00 o zaman sadece kaşar koy . Aslında çok basit beşamel sos ama yağı güzel koymak lazım
Deletedmom_106 Betul-00 tavuk kanat yap bnce en güzeli o . Yanına iç pilav yap . Yanına güzel bi roka salatası ( narlı ), bi de yoğurtlu meze tmm 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Betul-00 ben arada yapıyorum yumuşacık oluyor. Güzelce marine edip misafirlerin gelmesine yakın fırına atın mis gibi oluyor.
Tatlican Betul-00 incik eti al kusbasi yaptir baharatla tavada kzart patetes puresinin uzerine 1er porsiyon seklinde koy cok guzel oluyor
Mrt06 Betul-00 gelen misafirin genc bırıleri ise kori soslu makarna tavuk ve salata yapabılırsın yada diğer sebzelerle beraber fırınlayabılırsın yanına pilav ve çorba
EcemNazz Betul-00 fırında soslu tavuk yapabilirsiniz yanına patates falan , pirinç pilavı , çorba ( mercimek olabilir sebze olabilir ) meze yaparsınız bide , salata da olabilir az biraz , yeşillik falan turp 🥰
_Goktugunannesi__ Betul-00 servis tabağına patetes püresi üzerinde tavuk sote pirinç pilavı yayla veya mercimek çorbası Ortaya sarma lahana kuru dolma veya zeytinyağlı biber dolması börek tarator ve mevsim salatası içecekle de desteklediğin zaman harika bir menü olacaktır
Betul-00 _Goktugunannesi__ galiba bunu yapacağım. Sarmayı şimdiden sarım yarına hazır olsun. Ama köri soslu kremalı tavuk yapicam. Altına patates püresi gider mi bilemedim.
Betul-00 Merveozerr96 daha önceden en azından bir kere deneseydim olurdu ama. Misafire riskli geldi 😀