sevgice Defne0507 500 tl de bizde. En kısıkta yakıyoruz güya hava da sıcak hiç öyle soğuklar olması istanbuldayım. Allah yardımcımız olsun 💆♀️
Rignahic Defne0507 normal doğalgaz olduğu içindir sanırım petekli değil çünkü öyle bile bana çok geldi tek oda da 😁
Neset Defne0507 inşallah canım ama yani 3+1 benim evim geçen senede en fazla 380 lira ödedim geçen kış ocak ayında doğmuştu oğlum kara kışta 😂 yoğuşmalı kombi ve derece kullanmanızı öneririm çünki tasarruf sağlıyorlar
Leylak83 Ece06 benim altımda üstümde aile ama yakmıyorlar.... ölüyorlar hastalıktan çocukları salya sümük tabi benim fatura da uçuyor... Ama ben bebeğimi dusunuyorum.... o iki öküz de düşünse benim fatura azalir
Ece06 Leylak83 aynı durum bende de var olsun mühim değil tabi ki de bi taşınayım da inşallah düzelir toparlanır doğalgazda
ilayda En iyi bana gelmiş o zaman geçen ay 130 doğal gaz 135 elektirik 25 de su geldi bu ay elektirik 120 su da 20 geldi bu ay daha gelmedi doğal gaz
Leylak83 Ece06 benimkiler yüzüme baka baka bize az geliyor doğalgaz diyorlar ben yuh diyorum yüzleri kızarmıyor... Yani insanları tanısan da yüzlerine söylesen de yüzsüzler... hakkimi helal etmiyorum... ne diyim...
Mustiertgn NNilinAnnesii valla napcaz bu dogalgazlarla bilmem dogalgaz faturasina para yetismiyor 500 600 tl geliyor hep bizde termostat alsak ise yarar mi ki