zeynosum42 Arkadaşlar en yakın arkadaşınz nişan hediyesi ne alırdınız, doğum günü de geçti ikisi birden güzel birsey olsun istiyorum ama karar veremiyorum fikir verin bana
gunesinayi0301 zeynosum42 kahvaltı takımı alırdım ben olsam çünkü her gün kahvaltı ediyoruz gördükçe seni hatirlardi bence iyi olurdu ☺️
Mariamercedes zeynosum42 Çünkü ben şahsen uyku seti sadece 1 tane aldım çeyizime :) Herkes böyle mi bilmem tabi 2 kahvaltı takımım var, diğer tabaklarımla da sofra hazırlıyorum. Yani bana alsanız uyku setini tercih ederdim☺️
pasaklisinkukuli zeynosum42 ben senin yerşnde olsam sorardım belki almıştır kahvaltı seti yada diğerlerini eksik olan bir şeyini almak mantıklı geliyor bana
zeynosum42 gunesinayi0301 çok teşekkür ederim cevabınız için doğru söylediniz her gün kullandığımız birsey ilk sıraya aldım o zaman🫠
zeynosum42 Mariamercedes cevap için teşekkürler aynen ihtiyaca göre değilir aslında henüz hiç birini almadı ben de o yüzden kararsızım🤭
zeynosum42 pasaklisinkukuli teşekkür ediyorum yorum için canım, yani sürpriz olmasını istediğim için açıktan soramadım ama laf arasnda sordum henüz hiç birini almamış 🤭