Kdrsbk1 Omerasaf38 zeytinyagı koymadım lakin ilk defa ihlamur koydum bebegim cok hasta o yuzden Boyle yaptm bakalim iyi gelir mi
Ozlmre Omerasaf38 veriorum doktorum söyledi zeytnyag koy die. Kalorisi artsn kilo alsn die. Ama tuvaletni yapıorda rahatca.
GlayFidanDzgn Omerasaf38 ben koyuyordum kabızlık problemi yaşadığımızda bir çay kaşığı kadar bir sorunda yaşamadım. Yalnız benim koyduğum marketten alma değildi. Eğer öyle olsaydı koymazdım asit oranları yüksek olduğu için.
Dilbur Omerasaf38 ben koyuyodum ama aptamil kullanırken, bebelac gold kullanmaya başladım gerek kalmadı canım
Momofkerem Omerasaf38 biz mama kullanmıyoruz kaşıkla veriyorum genzine kaçmaması için mama içine koymak dahA iyi
Dilbur Omerasaf38 her mamasına 1 çay kaşığı bide kulak çöpünü yağa batırıp makat kısmına sürüyodum pamukla da yapabilirsin hafif hafif maksat yağ değsin
Rbia Omerasaf38 günde Bi kere koyman yeterli olur benim kızımda dün kabız oldu 2 çay kaşığı verdim bugünde aynı şekilde yaptı kakasını eğer kabız değilse 1 yeterli
Elvn94 Omerasaf38 her mamasina fazla gelr gunde kac kere mama iciyo 2 3 biberonuna koy ardibdan brz su ver yakar kuzucugu
Omerasaf38 Rbia kabızlıktan kastımız ne ki tüm cıkartmıyor dıskısını ama yapmak için çok çaba harcıyor 6 7 saat ıkınıyor
Rbia Omerasaf38 günde 1 kere verin bence benim kızım 3 4 aylıkken öyleydi çok ıkınıyodu hergün zeytinyağı koydum mamasına hergün aynı saatte rahatlıkla yapıyordu kakasını