Oguzunannes Allah rızası için biri 4.ay uyku gerilemesinin ne zaman biteceğini söylesin. 4 ay 20günlük olduk ama ben tükendim bitti uyumuyor geceleri saat başı uyanıyor ne zaman düzelicek
Serap-asel Oguzunannes al benden de Okadar 4 ay 11gunluk kızım gunduzlerı en fazla 40 dakika yattı kalkıyo şekerleme yaptı resmen gecede saat başı ayakta tukendım artık valla
Minikkualam Oguzunannes 10 ay 2 günlük doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyorum 4 5 aylık gibi sadece gece uykuları düzelmişti yani ben öyle sanıyordum 1 buçuk ayı geçti gece uykusu yok gündüz 5 10 dk banada biri söylesin ne zaman düzene girecek 😢😢😢
Unicorn67 Oguzunannes 5.ay 3 günlük hala aynı hatta daha beter oldu aglamadan asla uyumuyor ne derdi var anlamadım
Miniminican Ben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı baybay adında bi damla uyku için mışıl mışıl uyutuyormuş detaylı araştırıp doktora danışarak belli bi dönem kullanılabilir uykuları düzene girene kadar
Oguzunannes Serap-asel inşallah hemen geçer bir de gurbetteyiz aileden kimse yok tek başımıza uğraşıyoruz
Oguzunannes Minikkualam annelik ne kadar zormuş kızamıyorum yavruma ama babasıyla ben de perişan olduk kç gündür
ebruisik34 3 ay 20 günlüğüz 1 haftadır aynı durumdayız kızlar ne gece uyuyor ne gündüz🥺 Nasıl 5 aylık ve hala devam ediyor vallahi o kadar sürmez inşallah ya
Minikkualam Oguzunannes Valla hemde çok zor bizde babası en fazla 1 e kadar duruyor sabaha kadar ben baba rahat bizde ben perişanım🥲🥲🥲
Unicorn67 Oguzunannes gerçekten bende çok üzülüyorum sinir sistemim alt üst oldu çok yorucu bütün gün ağlamasın diye uğraşıp uykusu g3ldiginde aşırı derecede ağlaması hem üzüyor hem sinirlendiriyor artık umarım biran önce biter
Unicorn67 Sevval1507 valla sarılalım artık aglayasim geliyor siiznki 24 gün ileride daha devam edicek demekki bizimkide 😔 bende 8de bir basliyorum yatır kaldır yatır kaldır bazen 10 bwzen 11 bazen gece 1 e kadar devamlı ağlıyor
Noname987 Oguzunannes 4 ay 15 günlük aynı durumdayız saat başı uyanık hatta bazen 15 dk da bir kafayı yemek üzereyim