Herkan1807 Lütfen bilen biri bakabilirmi bi kaç gündür oğlumun ayaklarında koltuk altının yanında böyle kızarıklıklar çıkıyor kabarıyor ertesi gün sönüp başka yerde çıkıyor doktor alerji dedi ama alerji midir bu
Herkan1807 Herkan1807 
Syds Sonraki httpsyi ek olarak girdiğiniz için bağlantı açılmıyor sadece kopyalayıp yapıştırın bitişik başka yazı eklemeyin
metehanbabyy Herkan1807 alerjiye benziyor farklı birşey verdiniz mi bu aralar verdiyseniz hemen kesin birde alerji damlası doktorunuz yazar o hafifletiyor
Herkan1807 metehanbabyy bilmiyorum ki farklı bişey ilk defa Suriye cipsi yedi pazar akşamı yedi Salı sabah bunlar çıkmaya başladı
metehanbabyy Herkan1807 ondandır o zaman bazen böyle reaksiyonlar olabilir farklı yiyeceklerden alerji ilacına başlarsanız hafifler çoçukda rahatlar biraz
Herkan1807 metehanbabyy Deloday verdi ama kullanmaya çekiniyorum içeriğini yan etkilerini okuyunca ürküttü açıkçası vermedim henüz
kuzey-21 Herkan1807 deloday biz kullandık. 2 günde geçti. Bizim de antibiyotik alerjisi oldu. Sabaha sönüp akşama geri kabarıyordu. Cildiye ve çocuk doktoru da o şurubu önerdi