Gizzzzz-giz atilgann 1 tog içine kalın giydirme lazım oda sıcaklığına göre değişir ama oda ısısı kaç derece oluyor bence 2ç5 tog ergopounch al ve ya doktor anne yeni ergopounch muadili bir uyku tulumu yaptı luna de cotton markası denemedim ama o da çok iyi duruyor ondan al uzun kullanımlı olsun kidzee maalesef uzun kullanımlı değil ve kalıbı dar yıkanınca da çekiyor kısacası oda 20 dereceler düşüyorsa ya ergopounch çift kullanımlı ya da luna de cotton tabi ikinci markayı kullanamadığım için bişey diyemem ergo ya kefilim ve 2 3 kıl giyer kalıbı çok bol o yüzden alırsan tam ayına göre al sakın büyük alma ayrıca ergo iç kısmı tamamen pamuk olduğu için terletme yapmıyor sadece kalın giydirirsin terler ben de hiç terletme üşğme olmadı daha kasım dan beri giyiyor kızım
Gizzzzz-giz atilgann 22 derecede 2.5 tog ergopounch içine ince uzun kollu zıbın ve tayt giydiriyorum sabah uyandığında göğüs kısmı çok sıcak kalıyor kidzee de de aynısını yapıyorum sadece owli uyku gurusunu 23 24 derecede kalın askılı tulum ve uzun kollu tulum ile giydiriyorum
meri001 Gizzzzz-giz merhaba uyku tulumu araştırıyordum yorumunuzu gördüm çocuğum çok terliyor ve geceleri üzerini örttürmek istemiyor hasta oolur korkusu var. Oda derecemiz 22-24 civarı ergopounch önermişsiniz kaç tog almalıyım nasıl giydirmeliyim ayrıca 14 aylık kızım o aylarda kullanışlı oluyor mu bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim
Gizzzzz-giz meri001 ergopounch çift kullanımlı 2ç5 tog içine bişey giydirme den kullanabilirsin iç dolgu kidzee ve owli dahil elyaf sadece ergopounch ta organik pamuk olduğu için terletme yapmıyor tabii ki 24 derecede içine kalın giydirirsen terler çift kullanımlı olanı çok uzun süre kullanırsın ve istersen torba tulum ya da ayaklı tulum olarak kullana bilirsin ben 8 24 ay olanı aldım ama 36 ay giyer gibi 3 kış geçirir yani kalıbı efsane büyük parayı misliyle hakkediyor
meri001 Gizzzzz-giz teşekkür ederim. İçerisine sadece uzun ya da kısa kollu zıbın giydirsem yeterli olur mu. Ayrıca Sivas’ta yaşıyorum malum baya soğuk bir şehir.
Gizzzzz-giz meri001 ben Konya dayım 22 derecede içine bir tulum ya da ince bir uzun kollu zıbın ve altına tayt giydiriyorum Konya da Sivas gibi çok soğuk bir şekir maalesef 24 dereceyi özellikle uyurken tercih etmiyorum termostatı ona göre ayarlıyorum ama bahar aylarına girince 23 24 derecede direkt owli uyku gurusunu çıkarıyorum erfo pounch İn bir özelliği de elinde eldiven var kapata bilirsin istersen ben kapatmıyorum elinin ayağının soğuk olmasının Bi önemi yok sadece gövdeden kontrol ediyorum sırtı sıcaksa göğsü sıcaksa Bi sorun yok sen de aldığında ilk gece ince bir zıbın ve tayt ile dene sabah uyanınca hemen aç göğsünü sırtını kontrol et baktın seni tatmin edici sıcaklıkta değil daha doğrusu soğuk sa ya Bi tık kalın bişey giydir altına ya da yarın kollu zıbın üstüne tulum giydir
madeinpelin Analık iç güdüsü diye bir şey var bir türlü giydirdiklerimiz içimize sinmiyor sanki hep üşüyor gibi.. ben civil 2 tog kullandım içine zıbınla ev 23 24 derece 2 tog kullanmayın diyor kalın olur anlamında ama içime sinmediğini için kullandım yine de hiç terlemedi ben anlamadım doğru mu toglar değil mi madem fazla olur neden terlemiyor o halde. LCW den 1,6 tog aldım bugün bakalım nasıl olacak
passions Bende 2,5 aylık kızıma waikiki 1,6 tog kullanıyorum oda ısısı ortalama 23 derece içine sadece kısa kollu zıbınla yatırıyorum şuana kadar hiç üşüme olayı olmadı uyuduktan sonra koltrol ediyorum sıcacık🥰 bence waikiki uyku tulumları da gayet başarılı
Birhaziranhikayesi passions waikikinin tulumları gerçekten iyi çünkü ben 2.5 tog aldım lcw den ve aşırı terliyor kullanamadım 22 derecede. 2.5 tog 18-20 derecede kullanılır çünkü o yüzden 22 sıcak kalıyor terliyor
atilgann passions şimdi denemek için lcw dan 2.5 tog aldım. Owli kidzee beni tatmin etmedi. Olmuşken iyisi olsun dedim ama yok. İnşallah bundan memnun kalırım. Kidzee ve owliyi bahar ayında giydiririm artık