Ipek222 Yelizinannesi hiç sevmiyor sadece bir tarifle yedirebiliyorum patates ve brokoliyi haşlıyorum çatalla eziyorum biraz tuz baharat isterseniz baharat top top yapıp köfte gibi fırına veriyorum biraz pişince yumuşak ama elle tutulabiliyo o şekilde yiyo sadece
Yelizinannesi Ipek222 yemek seçen bebek ne zor yaaa benimki ek gıdaya başladığında çok iştahlıydı her şeyi yerdi Şuan bir lokma yese dünyalar benim oluyor resmen 🥺
Aslicamm Yelizinannesi ben her şeyin içine katıyorum pilavına koftesine mucverine tek olarak da sadece haşlanmış yiyo. Bugün mesela balık köftesi yaptım içine haşlanmış brokoli ve havuç da eklemistim
Nikita Yelizinannesi •Buharda pişirip sade şekilde •Tavada üzerine çırpılmış yumurta kırıp •Sade ya da sarmısaklı yoğurtla •Haşlayıp fırında beşamelli •Krep türü şeylerde brokoli tozu olarak
mervemir- Yelizinannesi ben brokoli yi haşlıyorum, bitane havuç rendeleyip zeytinyağında biraz sote yapıyorum. Sonra iksi i karıştırıp sarımsaklı yoğurt döküyorum üzerine sadece oğlum değil bizde yemeklerin yanında salata meze niyetine Çok severek yiyoruz
_Goktugunannesi__ Yelizinannesi haşlıyorum ayrı Bi kasede de sarımsaklı zeytinyağlı yoğurt yapıyorum sapından tutup kendi batırıp yiyor hemde kendi yaptığı için hoşuna gidiyor daha iştahlı yiyor
Tuba Yelizinannesi Bazı çocuklar sevmemeyebilir🥲 benim küçük oğlumda sevmezdi o dönem haşlanmış brokoliyi. Şuan 3 yaşında ve şimdi severek yiyor.
Nikita Yelizinannesi sevmese de ben çaktırmadan sebze yediriyorum. Sevdiği şeyleri masasına koyuyorum. O onları yemeye çalışırken ağzına tıkıyorum😂
Mrvklc97 Yelizinannesi çorbasını çok sever haşlayıp eline verince de yer(çoğu dökülüyor ama) üzerine yoğurtla da yer brokoliyi seviyor galiba benimki 😂
Ipek222 Yelizinannesi benimki de aynen öyleydi sevinmiştim iştahlı diye ama bu ara eskiden sevdiği şeyleri de yediremiyorum zorluyor gerçekten 😔karnabahar kereviz mesela çok severdi yemiyor asla artık
gergo Yelizinannesi Kızım 10 aylık çorbasını yapıyorum,karnabaharla kıymalı yemegini yapıyorum ikisinide severek yiyor.