tekbasimabakiyorum baharbahce ben gece uykusuna 4 saat sonra geçiriyorum aynen, 3,5 saat bile az geliyor. Tahminim 13. Ayda tek uykuya düşeceğiz bu gidişle
baharbahce tekbasimabakiyorum 4 saat sonra uyutmaya götürsem yine uykuya dalması 30 40 dkyı bulur mu acaba yoksa sabahki gibi erken mi dalar deneyeceğim bunu
baharbahce DurubebekElif bu dönemde olabilir zamanla düzelir en azından iki uykuya da yatıyosa ama doğduğundan beri böyle diyosun bilemedim
tekbasimabakiyorum baharbahce yine buluyor çünkü gece uykusuna geçmek istemiyorlar genel olarak, 12 saatlik uzun uykuya geçince neler kaçırıcam kim bilir diye düşünüyorlar bence 🤣
baharbahce tekbasimabakiyorum evet evet tam olarak öyle hayatı kaçırmak istemiyorlar fjahgah park beşik kullanıyoruz biz dün gece fermuarlı yeri kapatmayı unutmuşum biz otururken bi baktım salona geldi 🤦🏻♀️
baharbahce tekbasimabakiyorum sabahı bizim yatakta ediyor orası ayrı bir konu tabi 😄 sizinki nerde yatıyo ki
tekbasimabakiyorum baharbahce biz birlikte yatıyoruz çok denedim ayırmayı tam 21 gün uğraştım ama olmadı 21 gün uykusuz kaldık