DurubebekElif MommmyAS diş ağrıları çok zor oluyor bizim bu yüzden gece uykularımızı mahfoldu allah yardımcıları olsun miniklerin
MommmyAS DurubebekElif karnının tok olduğuna emin olun uyutmasan önce bir de yürümeye başlayınca daha iyi uyuyorlar benimki yürüyor yorulduğu için iyi uyuyor bu ara
tekbasimabakiyorum DurubebekElif 2 uyku yapıyor. Sabah 8′de uyanıyor, 11de uyuyor, 12:30da uyanıyor, 16:00da ikinci uykı, 17de kalkıyor. Akşam 21de uyumuş oluyor
baharbahce tekbasimabakiyorum uyku saatlermiz hemen hemen aynıymış canım uyku geçişleri nasıl bebeğinin kolay dalabiliyor mu
baharbahce DurubebekElif 46ncı haftada atak var canım doğum haftasına göre atakta olabilir bebeğin uyku gerilemesi yaşıyodur muhtemelen peki gün içinde 2 uyku yapıp ikisinide 30dk mı yapıyor yoksa tek uyku 1 saat mi
tekbasimabakiyorum baharbahce gece uykusuna 35-45 dk arasında dalıyor ama gündüz uykularına 15 dk’da geçiyor. Sizin nasıl?
baharbahce tekbasimabakiyorum aynı durum bizde de gündüz hızlı uykuya geçip gece uykusuna geç dalıyor hatta bazen 1 saati bulduğu oluyor. Acaba 3saat değil 4 saat mi uyanık kalmak istiyor diye düşünüyorum bikaç gündür
Eslem71 DurubebekElif kızım tek uykuya geçti öğlen 1 buçuk arası yatıyor 3 saat uyuyor akşam da 9 arası gece uykusuna geçiyor sabah 10 da uyanıyor gece mama vs kalkmıyor böyle benim için daha iyi oldu
tekbasimabakiyorum baharbahce ben gece uykusuna 4 saat sonra geçiriyorum aynen, 3,5 saat bile az geliyor. Tahminim 13. Ayda tek uykuya düşeceğiz bu gidişle
Eslem71 baharbahce sabah 7 de uyandigin da tekrar 10 gibi uyumak istemiyordu öğlene doğru yatırmaya başlayınca öyle alıştı kendiliğinden yani
baharbahce tekbasimabakiyorum 4 saat sonra uyutmaya götürsem yine uykuya dalması 30 40 dkyı bulur mu acaba yoksa sabahki gibi erken mi dalar deneyeceğim bunu
baharbahce DurubebekElif bu dönemde olabilir zamanla düzelir en azından iki uykuya da yatıyosa ama doğduğundan beri böyle diyosun bilemedim
tekbasimabakiyorum baharbahce yine buluyor çünkü gece uykusuna geçmek istemiyorlar genel olarak, 12 saatlik uzun uykuya geçince neler kaçırıcam kim bilir diye düşünüyorlar bence 🤣
baharbahce tekbasimabakiyorum evet evet tam olarak öyle hayatı kaçırmak istemiyorlar fjahgah park beşik kullanıyoruz biz dün gece fermuarlı yeri kapatmayı unutmuşum biz otururken bi baktım salona geldi 🤦🏻♀️