Mlk026 beyzzsenturkk_ benim yemeğim azsa destek olarak genelde mücver ya da kızartma yapıyorum çorba fazla içilmiyor bizde
KayraVeAnnesi_06 beyzzsenturkk_ Izgara tavuk kanatlarım var dünden , yanına pirinç pilavı yapacağım Birde patates çorbası yapmayı düşünüyorum 👌🏼
Pisi beyzzsenturkk_ niyetliyim Allah kabul ederse. Giüten de tüketmiyorum. Nohut ve tavuklu pilav yapacağım.
hayalperest2310 beyzzsenturkk_ anneme geldim yemekler ondan bende 8.ay atağını atlatmaya bakıyorum 😂Afiyet olsun ♥️
beyzzsenturkk_ hayalperest2310 of uzun zamandır da gitmedim gerçi gideceksem bile bi tencere yemek mutlaka götürüyorum ya yoksa kötü hissediyorum yarına anneme gidiyim bari kaç gündür sabahları yemek derdine düşmekten geriliyorum ya
_tosbiginannesi_ beyzzsenturkk_ Kuru börülce yemeği , Pirinç pilavı , Cacık ☺️ Bugün menüde bunlar var bizim 🌺
66arasim beyzzsenturkk_ Valla eşimin nöbet günleri bizim evde makarna günleri aslında oda yer ama tavuk dünyası usulü yer ben domates soslu felan yapcam oğlumla kendime oglumada yanında yoğurt tavuk haşlama Allah bereket versin şu mübarek günde rabbim olmayana nasip etsin
ikicocuk beyzzsenturkk_ Mercimek çorbası fırında tavuk şiş biberli soğanlı domatesli Pirinç pilavı Salata
2ogullu1anne Dünden sebzeli tavuk haşlamam vardı onu çorba olarak.Yanına da patlıcan,biber,sarma,salata,turşu bide irmik helvası kavuracam.