beyzzsenturkk_ aslansmoms ıspanağı bende cok severim ama eşim yemiyor kızımında alerjisi var tek basıma yemeyi de hiç sevmiyorum size afiyet olsun 🥹 galiba havuc yoğurtlayacagım
beyzzsenturkk_ BenDiyeBiri_ bi kere denedim ama tutmayınca hevesim kırıldı benim içli köftem sizce neden dağılmıştır ya🫤
beyzzsenturkk_ Ozra erişte makarna tarzı seyleri yediremiyorum eline versem bile makarnayı hiç sevmiyor tavuk suyunda da makarna yaptım belki kokusu cezbeder diye ama makarnaya ısınamadı hiç 🤔
beyzzsenturkk_ -_Esra_- yazdan bizde topladık ama dolaba attıklarım bitti bi keresinde marketten almıştım ama güzel değildi erimiş bozulmuş gibi hazır nerden alıp sarabilirim acaba🙏🏻
Kumpr beyzzsenturkk_ dün yaptım bu yemeği 😂 patates havuç kırmızı biber yeşil biber sarımsak hepsini soteledim sonra köftemi yaptım onu da soteleyip hepsini borcama koydum üstüne de biraz bezelye ekledim salçalı sos yapıp fırına verdim o kadar güzel oldu ki hiç kurumadı
beyzzsenturkk_ Kumpr fırında belkide ben yapamıyorum ya köfte patateslerimde kuruyor normal fırın değil küçük bi fırınım var adı ne diye geçer bilmiyorum belkide ayarını ayarlayamıyorumdur 🥹🥹🥹🥹
-_Esra_- beyzzsenturkk_ bulunduğunuz şehirde böyle organik şeyler satan yerler varsa oradan bulabilirsiniz bence
civcivoz beyzzsenturkk_ çok az tuz zeytinyağı sarımsak azıcık limon suyu bunları bir yerde karıştırıp balığa sürüyorum fırında 15-20dkkada pişiyor çok lezzetli yanına buharda sebze de yapabilirsiniz brokoli havuc vs
Binnur_cam beyzzsenturkk_ makarna yapabilirsin bulgur pilavı yapabilirsin şehriye pilavı yapabilirsin .. Benim buzluğa attığım taze fasulyel vardı onu pişirdim dün makarnam bide mercimek çorbam var salata ayran yaparım bide yeter .
irosiva beyzzsenturkk_ pilav yeter işte salata ya da cacık mis bende köfte yoğurdum ya ekmek arası kocama ya da fırına patatesle atmayı düşünüyorum yanına da pilav
beyzacmvrc beyzzsenturkk_ dünden kalanları yiyeceğiz kuru fasulye tavuklu pilav var. Yanına belki bi domates çorbası falan yaparım birde salata ayran 🤤
ElisaMom_ beyzzsenturkk_ eşimle niyetliyiz bugün,dünden pilavim vardı yanına taze fasulye,salata bide yoğurt çorbası yapmayı düşünüyorum,herkese Afiyet olsun,hayırlı kandiller🥰