Nanaskani Bu damlayı duyan, kullanan var mı? Forumda herhangi bir içerik bulamadım. Etrafımdaki tüm anneler bana bunu önerdi. Dün aldım sabah öğle akşam aç karna 10ar damla veriyorum şimdilik. Kullanan memmun kalan veya kalmayan bizi bi aydınlatabilir mi?
krmkntkn Nanaskani bizde kullandık ama siz çok fazla veriyorsunuz günde 6 damla veriliyor bebeklerde. Bu şekilde kullanmanmanızı doktorunuz mu söyledi
Fatma_ak Nanaskani ben kullandım oğlum için çok fazla veriyorsunuz doktorunuza danışın ben bir günde 9 damla veriyordum bağışıklık için kullandım
Tbockk Nanaskani 1 yasinda kızıma ve 4 yaşındaki ogluma kullanıyorum burunlari akiyordu baya iyi geldi, yeni kesfettim bende bugun ikisi de cok daha iyiler şükür ki
Nanaskani Deletedmom_106 soğuk algınlığı, ateş, öksürük durumlarında hızlı iyileşmesi için verilen bitkisel bir takviye
Nanaskani krmkntkn normal rutinde sizin dediğiniz şekilde olabilir. Ancak biz şuanda ağır bir soğuk algınlığı geçiriyoruz. Eczacı bu şekilde kullanmam gerektiğini söledi.
Nanaskani Fatma_ak hastalık dönemindeyiz. Ağır geçiriyoruz. Belki bu sebeple fazladır. Normal rutinde değil.
Betll-ozr Nanaskani bana doktorum önerdi hasta olacağını anlayacağın zaman günde üç defa 10 ar damla şeklinde verebilirsin demişti 5 gün devam etmem gerektiğini söylemişti bağışıklık açısından çok faydasını gördüm bebeğim 1,5 yaşından baya etkisi oluyor en azından hasta olmadan önlem almış oluyorum
krmkntkn Nanaskani Bizde hastalık döneminde kullandık öncesinde kullanımı önerilmiyor. Ama miktarı çok fazla yetişkinlerde kullanabiliyor dmlyı hayatken bende kullndım günde 13 damla . Sizin kullanım miktarı yetişkinlerin kullanımından bile fazla. Tabi sizin tercihiniz..
cemilefe 6 aylık bebeklere de kullanılabiliyor mu oğlum sık sık hastalanmaya başladı hatta şimdide burunalr tikali
Nanaskani cemilefe 1 yaş sonrası olarak geçiyor ama doktoruna bir danış istersen. Peditus şurup için 6 yaş ve sonrası diyor ama bizim doktorumuz 6 aylıktan beri kullandırtıyordu. Bu arada burun tıkanıklığı için sterimar baby kullanabilirsiniz.
cemilefe Nanaskani cevabınız için teşekkürler son iki aylık süreçte üç dört defa hastalandı sterimarida kullanıyoruz ben hastalığı ilerlemesin öksürük falan olmasın diye sormak istedim