Busegr dogadan01 adım başı peynirci ya ondan dedim kuyumcular çarşısına girmeden caddenin sol tarafında peynirci var iki tane yan yana isimlerini bilmiyorum ama çeşitleri çok fazla
incinmissindedii dogadan01 ovitte yapıyolar çökelecek peynir felan. Satarlar da yani sorun isterseniz
ikiprensannesi53_ dogadan01 ovit yaylasında çıkman için arabanın olması lazım ama rizenin çarşısı hep organik seylerle dolu
incinmissindedii dogadan01 İkizdere ilçesinin orda hatta tünel yapıldı ya o tünelden geçiyorsunuz ama yazın bulursunuz tazecik şimdi kış ayı bide oralar çok karlıdır şimdi
Tpr5552- dogadan01 merkez de mi ilçede misiniz ben ilçedeyim peynirciden alıyorum yumurta peynir vs yumurta pazartesi perşembe taze geliyor ondan alıyorum bebeğime süt taze alıp yoğurt yapıyorum ama ben pazar ilçesinde yim tavuk almadım köy hiç
Busegr dogadan01 ben İstanbul’da yaşıyorum ama çayelinden sipariş ediyoruz yağı peyniri falan kızımın tereyağını ayrı yaptırıyoruz hatta tuzsuz
Busegr dogadan01 hiç şüphe duymana gerek yok çok fazla peynirci var hepside doğal tercih ediyorlar genelde