Deren_Hatun Mom103 kesinlikle yediginun fazlası ablamin kızı 1 sene peynir gibi küstü çünkü hep emiyordu
Ankarali Mom103 merhaba canım endişelenme kesikli kusuyorsa bebisin kilo alıyor sütün yarıyor eğer üşütmüş olsaydı su gibi ve eksi eksi kokulu kusar, fazlasını da süt gibi çıkarır merak etme yani iyisiniz 🤗
Mom103 Sin21 Deren_Hatun 123izel_ teşekkür ederm kızlar emerken de sütü çıkarttı demin hasta gibi gelmedi ama o da mı fazlaydı acaba
123izel_ Kesik gibi kusunca süt yarıyo derler fazlası kesiksiz normal çıkar seninde sütün yarıyo canm
Deren_Hatun Mom103 benim kızım da çıkartıyor emerken 2 buçuk aylık doğduğundan beri böyle emzirirken arada çekin gazını çıkartın sonra kusması geçecektir bir süreliğine:)
Mom103 Ankarali teşekkür ederim sağolasın ya💕 günde bir kere sesili bi kaka yapıyor o an anlıyorum kaka yaptığını sulu oluyor biraz bu da normal mi acaba
Minikerkegim https://www.google.com.tr/amp/s/selmasultan.com/amp/bebeklerde-peynir-gibi-kusmak-neden-olur Canım bak buna bir
EsZe Mom103 peynir gibi kusma mideye inip geri gelen süttür. Midenin asidinden dolayı o hale gelir. Süt gibi kusarsa henüz mideye inmemiş sütü geri çıkartmıştır. Kızım reflü, doktorun söylediğini iletiyorum size
Minikerkegim EsZe evet aynen dediğiniz gibi bir de beslenme sonrası hemen kusma oluyosa fazlasını çıkartıyor demek ama beslenmeden bir saat veya çok daha uzun bi süre sonra kusuyorsa reflüdür
EsZe Minikerkegim evet 😊 hatta o beslenme sonrası ilk çıkan genelde gazla birlikte çıkar ve süt gibidir, daha mideye tam inememiştir. Maşallah benim kızım beslenmeden 3saat sonra bile çıkartıyo 😑
Minikerkegim EsZe Bizde aynıyız ya 🥺 bugun artık iplerim koptu benim çok yıprandım bir kez mama içiyor beş defa kusuyor 😒 sizin kaç aylık bebeğiniz ek gıdaya geçince doktor düzelir dedi ama tam gaz devam ediyor
EsZe Minikerkegim 5ay 5günlük benim kızım. 34+5’te doğdu ama. Benim kızım da öyle ya kaç kez kusuyo sayamıyorum artık. Hergün 20 tane önlük kullanıyorum nerdeyse 😔 ilaç kullanıyo musunuz?