Badeseyma gokceokur nasıl veriyonuz benim kızım cıvık diye yemiyor aslında herşeyden yemek istiyor masadan ama cıvık diye yiyemiyor huylu kızım biraz benim ne yapıp nasil yedircem ne yapmam lazim
gokceokur Badeseyma meyve püresi yapıyorsanız kızınıza onu tatlandirmak için pekmez ve tahin ekleyip verebilirsiniz.ben direk kaşıkla veriyorum yediği için.
mucizeminnosum Sdyll bunun içeriğini temiz diye biliyorum birkaç temiz içerik inceleyen sayfada görmüştüm hatta yine de araştırın tabi ama
rabia87 Benim oğlum 1,5 yaşında muzu ezip üzerine tahin serpiyorum bi tane cevizi cam rendenden geçirip veriyordum. Meyvaların üzerine tahin serpip verseniz daha rahat yemiş oluyorlar.
Ececiiim Sdyll keçiboynuzu özü ve organik tahin aldım. Bence bebeğe böyle şeyler kullanmayın. Koruyucu vs çok oluyor
Ececiiim Sdyll og ve beyorganikten alıyorum. Bahsettiğiniz ürün şeker ilavesiz vs bile organik sertifikası yoktur muhtemelen. Yani ben önem veriyorum bu tip şeylere.
Sdyll Ececiiim organik olması çok iyi olduğunu göstermez og markasında çok fazla böcek çıkma olayı gördüm
Ececiiim Sdyll okey koska daha güvenli siz onu yedirin bebeğinize. Madem her lafa muhalefet olcaktınız ne diye post açıp soru sordunuz. Direk yedirin işte sizin için uygun demekki
Sdyll Ececiiim ne alakası var organik demek tamamen güvenilir demek değil onu bilin dedim, sizde organik diye irmikli muhallebilerinizi yedirin