gokceokur Sdyll ayrı ayrı en güzeli.her sabah tahin ve pekmez veririm.taahin özellikle boy uzaması kemik gelişimi gibi çok şeye faydası var.
mucizeminnosum Sdyll bunun içeriğini temiz diye biliyorum birkaç temiz içerik inceleyen sayfada görmüştüm hatta yine de araştırın tabi ama
Ececiiim Sdyll keçiboynuzu özü ve organik tahin aldım. Bence bebeğe böyle şeyler kullanmayın. Koruyucu vs çok oluyor
Sdyll Defnesa ay hiç bakmadık aldım burda bir kaç kişi yazmıştı koskanınkini bakmak allıma gelmedi bakıyım ben bi
Badeseyma gokceokur nasıl veriyonuz benim kızım cıvık diye yemiyor aslında herşeyden yemek istiyor masadan ama cıvık diye yiyemiyor huylu kızım biraz benim ne yapıp nasil yedircem ne yapmam lazim
gokceokur Badeseyma meyve püresi yapıyorsanız kızınıza onu tatlandirmak için pekmez ve tahin ekleyip verebilirsiniz.ben direk kaşıkla veriyorum yediği için.
rabia87 Benim oğlum 1,5 yaşında muzu ezip üzerine tahin serpiyorum bi tane cevizi cam rendenden geçirip veriyordum. Meyvaların üzerine tahin serpip verseniz daha rahat yemiş oluyorlar.
Ececiiim Sdyll og ve beyorganikten alıyorum. Bahsettiğiniz ürün şeker ilavesiz vs bile organik sertifikası yoktur muhtemelen. Yani ben önem veriyorum bu tip şeylere.