Yagmur_24 _tuuggcce_ annem bu.. kızartma da yapar bu arada sıcakken kaynamış kapağı kavanoza kapatın alın size konserve kapk sıfır olacak ama.. eski oapağı kullanamazsınız
Yagmur_24 _tuuggcce_ evet sıfır hiç kullanılmamış kapağı kaynatacaksınız yiyecek sıcak kapak kaynamış o an kapatacaksınız mis gibi oluyo
_tuuggcce_ ikikereannee çok pratik duruyor, deneyeceğim ☺️ hangi yemekleri bu şekilde denediniz acaba?
findiginannesi_ _tuuggcce_ Etsiz içinde tavuk .olmayan yemekleri koyabilirsin sebze yemekleri de konmuyor bazıları şuan aklıma gelmedi yazarım gene
_tuuggcce_ 1cocuksevdasi tabii sıcakken koyulmaz onu biliyorum. Soğutup koyuluyor ama neler yapılır, ne kadar süre muhafaza edilir onu bilmiyorum ☺️
Muru _tuuggcce_ evet kaynar vaziyette konserve yapar gibi. Bende yapıyorum çocuğum için. 2 taneler yetişemiyorum. Vakumlamış oluyoruz. Buzdolabında saklıyorum 3 günü geçmeyecek şekilde tüketiyoruz ailecek 😂
kaysi_cicegi _tuuggcce_ benim kayınvalidem yapıyor nohut fasülye çorbalar pırasa diğer sulu yemekler sıcakken kavanozlara koyuyor ters çevirip soğuyunca da dolaba koyuyor bi şey olmuyor yani hazır yemek güzel oluyor
ozipek _tuuggcce_ lohusa dönemimde kayınvalidem sağolsun bana hep o şekilde yemekler çorbalar hoşaflar yapıp getiriyor hiçbir şey olmuyor dolapta. Yaptığınız şeyi sıcak şekilde kavanoza koyup direkt ters çevirip bekletip dolaba atıyor diye biliyorum:)
Okuyanbiranne _tuuggcce_ canım ben aşureyi felan yaparım ilk gün ki gibi olur 1 ay muhafaza süresi var hattt 1 aya kalmaz müsafir vs çok gelir ikram ederim şık ve kolay olur
Okuyanbiranne _tuuggcce_ benim dondurucu var canım o yüzden pek yemek yapıp koymam zaten yazdan fasulye,barbunya vs hep hazır dolapta salça ve domates sosu yapar vakumlarım onlarda oda sıcaklığında bile durur