EliS_ Sabaha kadar uyumadık 4,5 aylık kızım Sorum şu kızlar burnunu neden deli gibi kaşıyo sizinkilerde durum nedir ???
2boymommy EliS_ uykusu geldiginde benim oglan burnunu kasiyor.. sizin bebisinizinde büyük ihtimal uykusu var ama bazi sebeblerdende uyuyamiyor 😐
Hatice46 EliS_ aynı durumdayız iki hafta sürer dediler hala geçen bi durum yok sabaha kadar saat başı kalkmalar sürekli emmek istemesi emzik emen bebek emziği bıraktı beni emmek için geçmeyen baş ağrısı oldu ne zaman geçicekkk 🥱
Yagmur_24 EliS_ bacım 8. Aya grl işte o zaman bi daha konuşalm biz 10.5 aylığız devam mı tamam mı diyor hrr gün🥸🥸🤩
irem1 Gece çok sık uyandıysa uykusunu alamadığı için burnuyla oynuyo olabilir. 4. Ay atağında oldu bize ne olduysa sabır diliyorum😂😂
hayalperest2310 Yagmur_24 tam da yazacaktım 4.ay diyordum keşke hep 4.ay atağında kalsaymışız bir aydır burnumdan geldi hala öyle 9 ay 10 günlük daha ne kadar sürecek uykular tepe taklak oldu
uykucukoalaa Yagmur_24 kızlar siz bide 2 yaş sendromuna bakın 😂😂 buralar çok güzel gelsenize 🫠🤣 EliS_
irem1 EliS_ bitecek balım ne kadar mümkün bilmiyorum ama uyusun diye her türlü desteği vermemeye calıs. G*tle don gibi geziyoz mahvettim cocugu. 4. Ay atağında ayakta sallayarak uyutmaya başladım 7. Ay atağında memede. 10 dkda bi uyanıyo şimdi. Bu atak bitince uyku eğitimi verirsen çok rahat edersin🌸
2boymommy EliS_ canim uykuya dalamiyordur 4ayda bizimkide öyleydi asiri uykusu olmasina ragmen uykuya dalamiyordu dalsada hep uyanip duruyordu.. tam yine düzeldi derken bu sefer dis meselesi cikti 😮💨
Hatice46 EliS_ hayır canım ben gurbetteyim tek büyütüyorum ailem felan yok eşim yardımcı oluyo ama oda gündüzleri ben ev işi yaparken çıldırmadım ama kafamda sadece huni eksik yakında deli diye kapatırlar 😂