beyzaytt Buralarda yeniyim bebişim dört günlük emzirdim gazını çıkardım altını değiştirdim uyumaya gelince yok emzik versem sıkıntı olur mu çok mı erken yoksa vermemeli miyim tecrübesizim bu konuda
yirmiikikasim23 beyzaytt benim bebegim ilk etapta emmek istedi fakat sutum gelmedi doktora danistik emzik verinki emme refleksi gelissin demisti yani 3 4 saatlikken ben vermistim
Melis1706 beyzaytt ben emzikten degilde baska sorunlardan meme reddi yasadim o yuzden birsey diyemiyorum
beyzaytt yirmiikikasim23 aaa mantıklı bu yonden bak benmde göğsümün ucu olmadığı için çok zorlanıyor ya
yirmiikikasim23 beyzaytt eger biberon kullanacaksanda phillips avent oneririm emdikce geliyor emmeyi unutmuyor.
busra2121 beyzaytt oğlum 14 günlük biz verdik üçüncü gün ilk muayenede doktoruna da sordum verebilirsin dedi şu an çok sık tutmuyor ama tutunca da iyi oluyor uykuya dalma açsınıdan ama emzik meme reddi yapmıyormuş biberon yapıyormuş öyle dedi doktorumuz yine de doktorunuza danışabilirsiniz ☺️
incieylull busra2121 boberondan daha hızlı mama geldiği için onunla içmek kolayına gelirmiş. Anne memesinde çaba lazım emmek lazım tabi 😊 iğne ucu kadar açık bibernlar var. Çektikçe geliyo ondan aldık biz. Hem mama hem meme daha red olmdi karışık gidiyoruz.
mamameh beyzaytt hastenede verdim. Sadece uyurken alıyordu 6 aylıktan sonra kendiliğinden bıraktı. Hatta zorla vermeye çalıştım ama almadı. Emzik bebeğin emme duygusunu tatmin ediyor onu rahatlatıyor o yüzden vermelisin bence