pixierochele -gzmm- ben batıkon sürüp temizliyosun sonra doktorun verdiği kremi üzerine sürdüm gazlı bez kapattım ama trendyolda ve eczanelerde bunun için bantlar var onlardanda alabilirsin
beyzanrkorkmaz -gzmm- benimde 20 gün oldu bi hafta bitince sağlık ocağında oansuman yaptırdım o yanma hissi çok oluyor yağ katmanından dolayıymış iyileştiği için oluyormuş doktorum zamanla geçecek dedi şuan çok hafif acı oluyor
ebraz -gzmm- benim doktorum pansuman falan yaptırmadı sadece ıslak kalmıycak kağıt havlu koyucaksın dedi o kadar o yüzden bilmiyorum ilk defa pansuman duyuyorum zaten kapalı bir yer dikişler içte ya bilmiyorum tabi senin nasıl yaptı doktorun
BerilEce -gzmm- bana doktorum bişey vermedi. Ama nasıl ağrı acaba sizin benim yatıp kalkarken çok sizlardi . Doktor 40 gün kadar.normal dedi.kisiye göre tabi
Dilararden Bana doktorum, pansuman felan demedi. Zaten açıktı yaram, her gün duş al beyaz sabunla ama her seferinde temiz sabun olavak iyice oranı temizle ve çok güzel kurut.
ebraz -gzmm- bence yapma gerek yok öyle 4 ay oldu benim doğum yapalı acayip kaşınıyor arada bir tutuyor geçmiyor iyileştiği için sanırım sendede kaşıntı başlar bide çok ağrıyorsa doktoruna görün benim ağrım yoktu öyle hani ağrın olursa çok enfeksiyon kapma durumu da olabilir temiz ve kuru tut
kiminoykusubu_ -gzmm- Pansuman yapmana gerek yok. Üstüne de hiçbir şey sürme şu an. Duş alabilirsin ama aldıktan sonra iyice kurula. 10. Gün kontrole çağırmıştır zaten