Busegr 4 kere düştü yatağında yatmayı kabul etmediği bir dönemdi aşırı kötü bir durum ama yatağım çok yüksek olmadığı için sıkıntı yok bir ara alıştı herhalde falan dedik etrafına yastık koyduğumuz halde düşüyordu birde
2baby1mommyy 9 aylik bir bebek çok hareketlidir artik yatakta durmaz,benim kizim 5 aylikken düştü çok hareketliydi emeklemis öyle düştü. Ben doktora goturmedim,takip ettim kusma vs olacak mi diye. Cok korkmuştu terlemisti hemen çok şükür bir şey olmadi.
Beratim17 2baby1mommyy anladım bizimde suanlik birsey yok filmi de temiz çıktı şükür takipteyim şimdi
Binnur_cam Beratim17 benim kızım 6.5 aylıkken portatif anne yanı beşikten uykudan uyanıp ayağa kalkıp düşmüştü ağlama sesine koştuk emzik için ağlıyor sandım hiç aklıma gelmedi düşmüş olabilceği eşim benden önce fırladı bi baktım kucağında noldu dedim düşmüş yerdeydi dedi o ağlıyo ben ağlıyorum o ağlıyo ben ağlıyorum hemen 112 aradım böyle böyle dedim ama aradığımda kızım sakinleşip susmuştu yüzünde kafasında birşey yoktu 3 saat gözlemleyin uyutmayın kusma halsizlik iştahsızlık uyku hali olursa getirin yoksa getirmeyin tomografi çekmeyiz dedi ilk 3 saati atlatınca 24 saat gözlemleyin dedi birşey olmadı şükür götürmedik doktora şimdi 8.5 aylık.. Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🤲 Ben büyük beşiğe geçirene kadar uyuduğunda başında bekledim gene kalkarsa diye korkuma sonra hemen büyük beşiğe geçirdim .
Beratim17 Binnur_cam benim bebegimde iştahsızlık uyku hali olmadı çok şükür 4 buçuk saat sonra da uyuttum şimdi uyuyor 1 saatte.bi uyandırıp emzircem takipte olacağım inşallah birsey olmaz yavruma.cok korkuyorum
meyra9 Beratim17 benim oğlum düştü hemde 40 yeni çıkmıştı, reflü yatağından düştü allahtan yere çok yakındı ama çok küçük diye ağlayıp korkmuştum. Çok şükür bi sıkıntı olmadı. 2 gün her hareketini izledim
Busra0606 Bugün bende aynı olayı yaşadım çok kötü bisey Allah kimseye vermesin doktor tomografi çekmedi ama 3 saat dolunca bakcaz dediler şimdilik hastanede beklemedeyiz
Aren2023 Busra0606 Beratim17 korkmayın benim oğlumda 6.5 aylıkken düştü. Ve benim yatağım çok yüksek öyle bir korktum ki anlatamam size hemen acile gittik doktor bana güldü cocuğu takip etti reflekslerğne falan baktı çocuk iyide anne fena falan demişti iyi ama bi bakalım dedi fil çekildi hemen odasına gittik filmi inceliyordu delikanlı güzel poz vermiş falan dedi beni baya rahattaltti annesi çok iyi hiç bir şeyi yok arrık bu düşmeler olacak dikkat etmek lazım dedi kusma asşırı uyku hali olursa gelin dedi bıngıldağını takip edin şişlik falan olursa gelin dedi. Uyutma falan demedi bana ama ben eve gelince oynadım oyaladım baya sonra mecbur uyudu belki 2 saat falan uynaık kalmıştır şükür bir şeyi yok
Beratim17 Busra0606 geçmiş olsun beni çok iyi anlarsınız:(( şuan nasıl yavrunuz biz hastaneden eve geldik
hayalperest2310 Beratim17 en iyisi yer yatağı zaten benimki de park beşiğinde kalkıp sallandırıyor kendini bende yer yatagı yapcm çok geçmiş olsun benim kızım da yürütecten düşmüştü aşırı korkmuştum Rabbim korusun evlatlarımızı
hfzhnf Beratim17 benimde bebeğim öyle düştü 9 aylık uyuyordu birde şok oldum bende sese nasıl bağırıyordu yavrum nasıl korkmuş hala içimde acısı 😔
CaninannesiCemre Beratim17 Bizim de başımıza gelmişti,7 aylıkken o zamandan beri gündüzleri yer yatağında yatırırım hep ,gece de o yer yatağını odamıza koyarız o gün bugündür..çok geçmiş olsun 🙏
_melikeee_ Yatak bariyeri kullanın isterseniz benimde düştü bebeğim sonra bariyer aldım beşikte uyutsam bile sabaha karşı yanıma alıyorum çünkü
Betulsark Benim kızım 4 aylıktı alt değiştirme ünitesinden düştü beyin kanaması geçirdi ama maalesef ki 36 saat sonra öğrendik yarım saat içinde hastaneye gitmemize rağmen 🥲 onun haricinde bir ay önce düştü gece eşim yoktu kızımla birlikte yatıyorduk ve yan tarafını komple yastıkla doldurdum hemde çift kat uyurken onların üstüne geçerek yere düşmüş sese uyandım çok korktum ama bir şey yok yarım saat sonra uyudu normalde 2 saat uyutulmamasi gerekiyor deniliyor ama ne bileyim o günden beri eşim olmadığı sürece yanımda yatırmıyorum çünkü hala o ilk düşüşünde o düştüğü an gözümün önüne geliyor psikolojim çok bozuldu psikoloğa gitmiştim hatta. Ve aklınızda bulunsun kusma bilinç kaybı vs bunlar beyin travmasinin belirtileri beyin kanamasının kafa tası çatlağının bir belirtisi yok ve sadece doktor anlaya bilir oyuzden lütfen herkes çocuğunu düşünce doktora göstersin
Betulsark CaninannesiCemre çok şükür hiç bir şeyi yok çok geç fark ettik maalesef ki ve doktorunda yanılgısı oldu doktora hala çok kızarım bu yüzden ama bir şeyi yok allahtan. Ama bende büyük bir hasar bıraktı ilk doktorun yanlış teşhisi ikinci doktorun bana söyleme şekli hasta bakıcının kızımın kolunu delik deşik etmesi ve maalesef ki kızım ciplakti o an düşüş ani hala kabuslarıma giriyor 🥲
Beratim17 CaninannesiCemre iyi şimdi çok şükür uyuyor kontrol edeceğim 1 saatte bir uyandırıp çok korkuyorum
CaninannesiCemre Betulsark Ahh yaa :(( çok çok geçmiş olsun bi daha Allah’ım yaşatmasın size ve hiç birimize 🤲
uyuyanadamdannefret Betulsark ay çok geçmiş olsun dehset içinde okudum vallaha . Hasta bakıcı neden bebeğin kolunu delik deşik ediyor ki? Yasal olarak böyle bir hakkı yok
Beratim17 Aren2023 benimkide 4 buçuk saat uyutmadim şimdi uyuyor Rabbım korusun inşallah birsey olmaz yavruma çok korktum
Semaaa39 Beratim17 kamera kullanmıyor muydunuz acaba? Birde artık 9 aylık olmuş. Biz direk kendi yatağımızı odasına koyduk. En başından beri benle yattığı için böyle bi çözüm bulduk
Betulsark Beratim17 biz ilk gittik doktor eliyle kontrol edip gözlerine baktı takip edin iki saat kusma kulaktan kan gelme falan olursa getirin demişti tamam dedik ama çocukta hiç bir şey yok ertesi gün hafif belli belirsiz bi şişlik vardı biz akşama kadar dışarıdaydık kızım anneannesi ile 7-8 saat yeşilliklerde oynadı çimlerin ustunde uyudu falan morali çok iyi akşam 9 gibi şişlik büyüdüğünü fark ettik dedik doktora gidelim o saate kadar hiç bir belirti yoktu aksine daha iyidi o sis yeri elleyince ağlıyordu dedik doktora götürelim ezildiği için sismistir falan der zannettik tomografi istedi çekildi ve o şekilde belli oldu. Bi tane hasta bakıcı kızımın kolunu delik deşik etti çocuk ağlıyor diğer taraftan doktor oturuyor yerinde yüzüme bile bakmadan kızınız beyin kanaması geçiriyor dedi ben bi yeri kanamadı dedim sonra tekrar hanımefendi çocuğunuz beyin kanaması geçiriyor gidin kan almaya kan verin müşahade alanına geçin dedi öylelikle anladık. Ve sadece tomografi ile belli olan bir şeymiş