ayazegemom Zhra78 korkmayın benim bebeğim 6aya kadar öle küstü doktorum sütun ağlı demişti doğumdan sonrada bebek hemsiresi de aynı şeyi demişti maşallah çok ağlı sütun diye korkma bebeğine yarıyor demişti fazlasını çıkarıyor zaten
Dejajavu Kaç aylık , biz 4 aylık olacağız normal öyle kusması . Midede asit var ayrışıyor . İyi besleniyor demek ki :) .
Dejajavu Nasıl sen peynir yapmak istediğinde limon ( asitli ) sıkarsın lor gibi olur . Midedeki Asitte’nde öyle oluyor :)
egecimherseyim Doğduğundan beri o şekilde kusuyor temmuzda doğdu üşüteceğini sanmıyorum eskiler kesik kusma iyidir fazlasını atar derler
Betulsark Doktorumuz yediğin hazmettirdiniz gösterir demişti fazla olanida geri çıkarıyor demişti tam tersi o şekilde olmazsa bir şey olma ihtimali var demişti ve çok kisidende aynısını duymuştum
Dryaanr Zhra78 benm bebeğimde çok kustu kesik ama bi sorun olmadı yinede doktoruna sor istersen ama genelde çok yeyince kesik kusuyo bebekler
Betulsark Zhra78 maalesef ki herkes çok biliyor kimse kötü niyetli değil ama herkesin bildiği kendine ben yeri geldiğinde tersleyip sizin bildiğiniz şeyler kaç yıl öncesine dayalı bilim hergun gelişiyor biraz takip edin falan diyip önlerini kesiyordum. Ve ilk kez anne oluyoruz herseyi bilemeyiz oyuzden aklıma takılan her soruyu notlara yazıp doktorumuza soruyordum herseyi tek tek unutmamak için
Zhra78 ayazegemom bide kusunca beyaz kundak sarı oluyor mesela elimde yıkıyorum elim yağlanıyor bu yağlı olduğunun göstergesi mi
pembebiranne Zhra78 merhaba benimde bebegim 28 günlük kontrolümüzde doktora sordum normal sütün bebeğe yarıyor korkma dedi, içiniz rahat olsun fazlasını atıyordur🙏🏼
Zhra78 pembebiranne yani varya bugun sinirdem elim ayağım titredi cocugum üstü battı kustu tekrar değiştrdiö tekrar kustu tepemde insanlar özellikle kv neden kusuyor diye başladı laf etmeye ya rabbim ağlamamak için zor tuttum
pembebiranne Zhra78 insanlar çok biliyor her şeye bi laf zaten kimseye kulak asmayın, ben de anneyim onun kötülüğünü düşünmem beni huzursuz etmeyin boş yere doktoruyla görüşüyorum diyin hiçbir şey sizden çocuğunuZdan önemli değil kendinizi strese sokmaya değmez🥺
DemirinAnnesi1 Zhra78 iyi besleniyor diye eskiler derler ama tamamen yalan. Benim bebeğim de öyleydi. Hatta tombalaktı diye bende inanıyordum söylenilene ama sonrasında reflü ve alerjisi çıktı
Zeynepsara Zhra78 benimde bebeğim öyle kusuyor çevremde herkes kilo aldığı için gelişim olduğu için öyle kusuyor hatta iyi birşey bu diyorlar