Suheyla06 Beyaz gürültü sesi. kırmızı ışık eşliğinde sallamalı ağlamalı uyutmaya çalışıyorum direniyor sizler nasıl uyutuyorsunuz
derbederume Suheyla06 5 ay 26 gunluk memede sallanarak ve pis pis sesi cikartarak uyutuyorum sonra yanina uzanip biraz da oyle emziriyorum memeyi birakmiyor 20-30 dk boyunca bende agzindan yavasca cekiyorum :))
Birberenannesi Suheyla06 8 buçuk oldu mu yataktayız biz hiç şaşmaz ve şuan daldı. Bu her akşam değişiyor. Bazen 10 dakikada uyuyor bazen 9 buçuğa kadar direniyor. Emerek uyuyordu ama 1 aydır falan emmiyor yanına yatıyorum kendi kendine uyuyor. Uyuyunca yanımızda beşiği var hemen oraya koyuyorum 1 buçuk yaşında.
terazikadini Suheyla06 9 buçuk aylık pışpış sesi ve popoya pat şeklinde uyutuyorum ama hep direniyor ağlıyor
Suheyla06 Beyza01 ben de pes ettim sallamayı şimdi memeye aldım bakalım ne kadar sürecek artık belim boynum çok ağrıyor
Suheyla06 vtn34 saat yedi buçuktan beri uyku sinyali veriyor ama nafile az biraz daldı yine uyandı her gece aynı zaten gündüz uykusu 30 dk 40 dk arası artık eğitim vermek istiyorum ama benim çocuklarım uykuyu sevmiyor
vtn34 Suheyla06 Bebeğinizin tam uykusu gelmeden eğer yatırmayı denersiniz sizin için çok zor geçer. Benm bebeğimjn uykusu gelir gelmez hemen beşiğine koyup sallamiyorum,biraz oyunlar oynuyoruz sonra beşiğine koydugumda daha rahat uykuya geçiyor
aslansmoms Bir kaka yapmış 🙄 onu temizlemekle uğraştım yarım saat dur oğlum yapma oğlum dur oğlum dur oğlum… ağlamaktan çatladı altını değiştirirken tulumunu giydirdim emziriyordum ki uyudu gazını çıkarttım yatırdım bakalım ne zaman uyanır 😏 4 ay23 gün
Suheyla06 derbederume benimki yatarak emzirmeyi kabul etmiyor geçen hafta artık belim tutuldu emar çekildim fıtığım büyümüş
derbederume Suheyla06 bende onceden hep besikte salliyordum artik buyudugu icin kendini saga sola atiyor besikte birkac gundur boyle uyutuyorum
Suheyla06 Birberenannesi sizinki büyümüş maşallah inşallah o zamanda kadar uyku eğitimi veririm de bu kadar uğraşmam vücudum artık kaldırmıyor
Miray17 Suheyla06 20 ay 7 günlük oldu ama hiçte kolay uyutamıyorum uğraştırıyor gece 12 leri buluyor gece uykusuna geçmesi
Suheyla06 derbederume benim hem boyun hem de bel fıtığım var o yüzden kucakta sallamam çok zor beşikte sallıyorum ama sallarken şu bi kaç gündür ayaklarını yakalamaya çalışıyor☺️uykuya geçemiyor sonra memeye alıyorum biraz mayışınca yine beşik