Yesilmavi 2017 den beri 4. Evre kolon kanseri annem tüm vücuduna sıçraması ile 4 kasımdan beri hastenede yatıyordu ve 4 ocakta yoğun bakım servisinde vefat etti. 55 yaşındaydı. Hala hastanedeymiş gibi geliyor olanlara inanamıyorum. Annem için duanıza talibim. Allah razı olsun. annem Meryem keser
Durusmom23 Yesilmavi başınız sağolsun 🙏🏻 ben de kanserden ananemi kaybettim yeni, dediğiniz gibi hala inanamıyorum.. Mekanları cennet olsun inşallah 🤲🏻
1we Yesilmavi ben de dört yıl önce 11 yaşında kardeşimi bu illetten kaybettim 6 ay önce de onun ikizini ve annemi trafik kazasında kaybettim Allah annenize rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Başkalarının acıları insanın acısına sabır olurmuş benim de acım belki size sabır olur
Balkuzum_12 1we Ailenize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Çok büyük bir imtihan, dayanabilmek kabullenmek çok zor Rabbim peygamber sabrı versin sizlere, çok üzüldüm sözün bittiği yer acınızın tarifi imkansız😢 başınız sağolsun
1ipek1ceren Yesilmavi Çok gençmiş 😢 Başınız sağolsun Allah sabır versin. Mekânı cennet olsun inşallah anneciğinizin 🥀