Sapsikanne Ben öyle almıştım belki takarım diye ama görgüsüz gibi mi olur diye takamadım hiç var mı takan nasıl bir zincirle takıyorsunuz
zarifbirhanim Sapsikanne Benim bi arkadaşım takıyor ve bence komik görünüyor. Kocaman madalya gibi ve çok kaba duruyor. Daha zarif bir takı düşünebilirsiniz
Sapsikanne zarifbirhanim ata lira dediğim kocaman değil hani çeyreğin kalını gibi olan var ya üzerinde Atatürk portresi var ondan küçük yani
m_d_k34 zarifbirhanim ata bozuk para kadar olan değil mi benim vardı ata altın o kadarcık biseydi bir de kocaman olanlar var ama onlar ne bilmiyorum
defnes32 zarifbirhanim ata lirası benim ama bence sizinde yanlışınız var bu tam altın gibi değil bir tl den bir tık daha küçük zarif duruyor
Sapsikanne HeyBaby07 4 çeyrek altın ediyor çeyrek altın kadar boyutu kalın üzerinde Atatürk portresi var
m_d_k34 Kulp yaptırıp takabilirsin neden görgüsüzlük olsun ki küçük bişey zaten millet kocaman kocaman takıyor öyle geziyorlar benim vardı lazımdı birine borç verdim bir daha da taktırmadım ufak bişeyi takıyorum kolye ucu olarak.
Tombikdonerartikcokpahali Sapsikanne ha ondansa sorun yok 😅 büyük olanlar göz yoruyor şok oluyorum görünce
zarifbirhanim Sapsikanne Bide onun boyutları mi var. Arkadaşımda ki dev gibi. Çok güzel bir yatırım ama asla takmalik olduğunu düşünmüyorum. Küçüklerini bilmiyorum valla bişey diyemicem 🤭
Babakaderimizbuymus Sapsikanne haa bildim o kadar kaba duracağını sanmıyorum ama çok iyi para ediyor gerçekten
zarifbirhanim m_d_k34 Arkadaşdaki ata lira baya büyük biseydi. Bahsettiği oysa eğer oldukca kaba görünüyor. Boyutları var mı bilmiyorum doğrusu 🤷🏻♀️
Sapsikanne Tombikdonerartikcokpahali yok canım onu takmam zaten hatta bana tuğralar falan da komik geliyor kayınvalidem almış hiç takmadım bile
Lily_potter Sapsikanne Ata altını derken şu 1 TL para gibi olan mı yoksa baya büyük olan Reşat altını gibi mi tam bilemiyorum ama bence boyutu çok abartılı değilse ona uygun altın bir zincirle gayet şık görünüyor neden görgüsüzlük olsun gayet hoş bence altın seviyorsanız
Sapsikanne Lily_potter küçük çeyrek altın kadar ama kalın üzerinde Atatürk portresi var altın severim 6 Ajdam var onları takıyorum hep
printhelloworld Sapsikanne bana düğünümde 5i bir yerde takılmıştı çift sarmal zinciriyle birlikte alınmıştı kendime yakıştıramıyorum kocaman bir şey gerçekten 1-2 kez düğünlerde taktım sadece
Lily_potter Sapsikanne Anladım neyden bahsettiğinizi yatırımlık eşim almıştı kalın bir yapısı var para gibi. Boyutu gayet güzel bence ona uygun bir zincir varsa takın değerlendirin. Kimsenin dediğine bakmayın nasıl ne şekilde kullanmak istiyorsanız kullanın gitsin.