Atlasdunyam senin koca ise yeni girdiği için kıdem zammı almamış.sadece devletin verdigi yüzde 49 Luk zammı almış.onuda iş yeri mecbur verecek zaten.o da ortalama 9 bin yapıyor sizin maaşa göre.650 TL fazla yatirmislar o da yılbaşında çalıştıysa olabilir.calisma çizelgesini görmediğim için net bişey hesaplayamiyorum aşağı yukarı soyledim.misal bazı iş yerleri ay 30 çektiğinde bir günlük eksik yatiriyor,31 çektiğinde bir günlük fazla yatırıyor ondan dolayı da 650* fazla olabilir.depo sorumlulari ne kadar maaşa çalışıyor bilmiyorum ama zaten asgari ücretten yüksek bir fiyata ise girmis. Asgari ücrete ne kadar zam gelirse eşinizin maaşı da asgari ücretten aradaki farki koruması lazım.misal benim eşim yedi senelik.patronu çok cimri sadece devletin verdiği zammı veriyor.misal bnm iş yerim devlet yüzde 49 verdiyse,onlar bize yüzde 60 zam veriyor.ben her ay net maaş alıyorum eşimin her ay maaşı eksik yada fazla yatıyor gün olarak hesaplıyorlar onunkini. Her iş yeri farklı yani sadece asgari ücretin altında veremez.