0227 Hlalhlalhlal ah gerçekten o hissiyat için izliyorum ya..8-9 sınıftaydım o dizi varken hala gelmiş geçmiş en iyi dizilerden birisi benim için. Adını Feriha koydum
0227 ilon adını Feriha koydum Karadayı çok severek izlerdim hala da boş bulursam öyle açarım bir bolumden devam ederim
0227 ilon ah evet gerçekten öyle hep yapmacık suratlar. Ama ferihadaki o fakirlik hiç bir dizide olmadı..şimdiki dizilerde fakir kız iPhone kullanıyor..istediği saate eve geliyir tatil köyünde çalışmaya gidiyor. Ya asıl fakir olanların ailesi bunlara izin vermez 😂
ard_ary_1308 ilon Şevval sam ile Nejat işlerin dizisi Karadeniz li dizi ama aşırı güzel hem komedi hem aşk 🧡 Birde Bodrum masalı ne dense o diziyide çok seviyorum izlerken zerre sıkılmıyorum ay dur bide İstanbullu gelin 👰🏼 😅😅🙈🙈
ilon ard_ary_1308 eski diziler ne güzeldi ya şimdi insan televizyona bakmak bile istemiyor hep aynı şeyler
ard_ary_1308 ilon maalesef eskiden dizilerde sevginin gücünü iliğine kadar hissedersin şimdikiler çok yapay zorlama gibi flash ev ye laf ediyorduk şimdiler flash tvden daha beter 🤭
tekbasimabakiyorum ilon How I met your mother 11 kez izledim, her sahneyi ezbere biliyorum artık o yüzden ara verdim, umarım unuturum da baştan izleyebilirim 😁