Hlalhlalhlal ilon tv dizisi olarak adını feriha koydum izlerim canım sıkılınca.Aslında diziyi değil de böyle o yaşlarda evde annem falan hep izlerdik o hissiyatı veriyor bana onu seviyorum 🥹
ilon Hlalhlalhlal aileyle birlikte izlenen dizileri şuan tek başına izleyince anlıyorsun hayatın acımasızlığını 🥲
0227 Hlalhlalhlal ah gerçekten o hissiyat için izliyorum ya..8-9 sınıftaydım o dizi varken hala gelmiş geçmiş en iyi dizilerden birisi benim için. Adını Feriha koydum
ilon 1bahar çok uzundu o da bee arada bakıyordum çok hakim değilim ama bitmek bilmiyordu 😂 ama şu repliği unutmam Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın 😂
ozgenisaekin ilon Hangi kanaldaydı hatırlayamdım simdi 5-6 sene oluyor yayınlanalı ben bi 10 kere izlemişimdir internet üzerinden 😄 gökçe bahadır aslıhan gürbüz mert fırat oynuyordu.
TubaB Muceherydjs iş yaparken mutfak toplarken vs izleyecek bir şey bulamadığımda açıyordum. 2-3 kere izlemişimdir heralde ama sonuna kadar değil ilk sezonu izliyorum genelde , izlenmesi keyifli oluyor bence de eğlenceli
Sebusebu ilon Aşk ı memnu 😂 Bi de breaking bad (4 kere izledim) Game of thrones (2 kere) bi ara tekrar izlicem
ilon Sebusebu aa evet bak unutmuşum Aşkı memnuyu ben de izlerdim tabi bazı bölümlerini kaçırıyordum ama sonunu getirebilmiştim
Yigitinannesiii6 ilon muhteşem yüzyıl, umutsuz ev kadınları, aşk bir hayal . Vakit buldukça bunlara bakıyorum genelde
ilon Yigitinannesiii6 muhteşem yüzyıl ne kadar sürüyor yani izlesem kaç günümü alır izlemek istiyorum
melovebabym ilon inadına aşk kaç kere izledim bilmiyorum acayip sarıyor. Bu aralarda deniz yıldızını izliyorum aşırı keyif alıyorum 😂