kirikkalp Gelinliğimi Yükledim direkt kargo bedava yazıyor kargoyu biz mi karşılıyoruz? Birde başka nereye koyabilirim gelinliğimi?
Ckudll kirikkalp belli bir desi üzerine çıkarsa ücreti sizden kesiliyor ki gelinlik diyorsunu hacim ve ağırlık olarak mini paketi geçer size yansıtırlar farkı
Ezgikrkl kirikkalp Dolap uygulamasında satıcı ödüyor ama gardrops da satıcı da alıcıda ödemiyor bedava ☺️
Yagmur_24 kirikkalp evet siz karşılıyosunuz bir de dolaba koyabilirsiniz ve de let go ‘ya ama üzğlmenizi iztemem genelde gelinlikler pek satılmıyo inşallah siz satarsınız
Dnzdrn1822 Ezgikrkl gardrops kargo ücreti adı altında hizmet bedeli alıyor yania aynı şeye geliyor. Bide kargo boyutu büyükse ayrıca kesinti yapıyor haberiniz olsun
Hayalperest_07 Ezgikrkl hiç alışveriş yapmamışsınız galiba bilginiz yok alıcıdan kargo parası alınıyor ismini şuan yalan satıyıcı koruma bedeli diye değiştirmişler
srgl3362 Yagmur_24 bi ben şanslıydım heralde bikaç ay içerisinde satabildim hatta alan kişi çok memnun kaldı 💕
kirikkalp Yagmur_24 Gelinliğim Eski Model değil Güzel A Kesim 4 kişi sordu elimden olan fotoları yükledim dış çekimim olmadığı icin fotolar biraz eski kaldı. Umarım insallah..
Yagmur_24 kirikkalp yaparsınızzz merak etmeyin hemen olmazsa 3 ay sonra olsun ne olacak ben 1 yılda yürüme bandı satmış adamım😀😀 sabrettim oldu
defmommy kirikkalp satarsınız illaki merak etmeyin ben gelinliğimi 3 kez kiraladım 4. De hamile kalınca uğraşamam diye satmıstım alan da başka bir gelinlik magazasıydı sattıktan sonra gördüm gelinliğimi kendi gelinliği gibi kiralıyordu alan kişi gelinlikci de olabilir yani düştükten alıp defalarca üstünden para kazanıyorlar değerine koyun illaki ihtiyac olan birisi denk gelir alır
kirikkalp defmommy Ya dış çekimim olmadı ya tam net fotom yok elimde olanları koydum bende napiyim soran var ama alan yok genelde yazın cok olur bakalım hayırlısı 🥹
bbbnnndzf kirikkalp ben ödemedim geçen sene bot sattım hem paramın hepsini bana verdiler mesela dolapta çok kesinti yapiyo
BenDiyeBiri_ kirikkalp kargo bedava olabilir ama alıcı ve satıcı korunması için bir miktar kesinti yapılabiliyor uzun süre satış yaptığımdan biliyorum