dddy AvMsl yeşil mercimeği haşlıyorum ayrı tencerede soğanı kavuruyorum tereyağ ekleyip daha sonra bulgur mercimek tuz ve suyunu ekleyip pişiriyorum oldukça besleyici bir lezzet 🙏💗
Bebee Egenin_pamugu Salçalı mercimek çorbası Fırında tavuk patates Pirinç pilavı Yeşillik salatası çiğ köfte
Bebee alpkaaanannnesi Benim fırında fanlı Beko markasının çok memnunum. Alt pişirme olarak açabilirsin öyle durumda ben fanlı pişirmiyorum alt üst ayarında pişiririm hep
Tubse Egenin_pamugu yarın inşallah Firik bulgurlu pilav yanına sömelek köfte ve yanına da ayran şeklinde planladım hepsini ilk kez deneyeceğim 😂
Zeynep-gerda Egenin_pamugu keşke hergün biri şöyle bişey paylaşsa da akşama kadar ne pişireceğim derdimiz kalmasa 😊
Egenin_pamugu Zeynep-gerda ah kadınlarn bugün ne pişirsem düşüncesi bitmez 🤭 bugünden yarını düşünür olduk 😁
Bukris-m09 Egenin_pamugu Mercimek çorbası Karnıyarık Pilav Cacık Turşu Amannnn kaçırmışım bugün burayı anca gördüm yorgunluktan 😝
Egenin_pamugu Tubse Önce yağda unu kavuruyoruz sonra sutu ilave ediyoruz,bi su bardagi bulgur ekliyoruz biraz pistikten sonra mısir ekliyoruz 5 10 dakkada oyle pisiyo sonra kapattn afiyet olsun 🌸🥰
Zeynep-gerda Egenin_pamugu hiç deme ya sanki tüm gün boşmuşuz gibi birde uyumadan önce yarın ne pişirsem diyoruz 🙄 düşünmek yapmaktan daha yorucu
Egenin_pamugu septembrmom Önce yağda unu kavuruyoruz sonra sutu ilave ediyoruz,bi su bardagi bulgur ekliyoruz biraz pistikten sonra mısir ekliyoruz 5 10 dakkada oyle pisiyo sonra kapattn 🥰
Egenin_pamugu Zehraelifrana of of işte en çok bu yüzden seviyorum antebi yemekleri nefis 🥰 emeğinize sağlık