ozgeasaf34 Egenin_pamugu dünden tavuk çorbası ve azıcık mantı vardı yanına sadece pırasa yaptım bugunü böyle geçiştireceğiz :)
ElifDefne3535 Egenin_pamugu Terbiyeli tavuk çorbası Lahana sarması Salata En sonda havuçlu cevizli kek Allah bereket versin 😄 ben şimdiden yarını düşünmeye başladım 🫣
AvMsl dddy yeşil mercimekli bulgur pilavını nasıl yapıyorsunuz şöyle yapınca iyi oluyor dediğiniz bi nokta var mı yoksa mercimeği haşla sonra bulgura koy pişir mi 🙊😀
dddy AvMsl yeşil mercimeği haşlıyorum ayrı tencerede soğanı kavuruyorum tereyağ ekleyip daha sonra bulgur mercimek tuz ve suyunu ekleyip pişiriyorum oldukça besleyici bir lezzet 🙏💗
Zeyno111 Egenin_pamugu Çok güzel menü bizde bu akşam; Tarhana çorbası Kızartma köfte + patates Pirinç pilavı Mevsim salata
Egenin_pamugu septembrmom Önce yağda unu kavuruyoruz sonra sutu ilave ediyoruz,bi su bardagi bulgur ekliyoruz biraz pistikten sonra mısir ekliyoruz 5 10 dakkada oyle pisiyo sonra kapattn 🥰
Aslimertzeynep Tarhana corbasi firinda tavuk patates salata ayran yarin da nohut yemegi pirinc pilavi yapicam