Burcumn
Evet evet ben de baktım belirtilerine hatta doktora da sordum. Benim oğlumda da geniz eti vardı 2,5 yaşındayken çok büyüktü artık son zamanlar dışarıda hasta olduğu için ameliyatını birkaç sefer ertelemek zorunda kalmıştık üst üste hem de 4,5 yaşında ameliyat oldu sadece geniz eti alındı. Çünkü ben ilçede yaşıyorum ilçede bademcik ameliyatı yapmıyorlarmış. Geniz eti ameliyatı olmadan önce aynı sizin çocuğunuz gibiydi ateşini evde kesinlikle düşüremiyordum ve kırklara kadar geliyordu ateşi biz sonunda soluğu hastanede alıp acilde iğne yaptırıyorduk serum taktırıyorduk 2 3 serumu taktıkları oluyordu. Geniz eti ameliyatından sonra yine ateşi çıkıyor eskisi kadar çok dirençli değil ama 4-5 gün devam ediyor ateşi 37′lere kadar düşüyor ve sık sık ateşleniyor artık doktor alerji bölümüne alan açtırdı. Şu an oğlum okula gidiyor tabii oradan hastalık kapıyor geçen hafta çarşambadan beri okula göndermiyorum gerçi bir bulaş söz konusu olmaz ama çok öksürüyor rahat edemez diye göndermiyorum. Bir de sizin de çocuğunuzun bademcikleri büyük mü bana doktor hep çocuğu bademcikleri normalden büyük ve şis duruyor dedi. Gerekirse şehir merkezine gidip bademcik ameliyatı da yaptıracağım. Bir de ben geçmişinde havale geçirmiş bir insanım çok şükür benim oğlum hiç geçirmedi ama artık böyle sık sık ateşlenince korkuyorum bir şey olacak diye.