O kadar kızgınım ve üzgünüm ki geçmiyor, artık yazıp rahatlamam lazım dedim. Lütfen bebek konusunda hassas olanlar okumasın çünkü bende okuyamazdım etiketi görüp ciğerim yanardı çok yanıyor da. Bi tanıdığımla aynı yerde doğum yaptım ikizler erken doğmuştu, kız daha kilolu oğlan daha küçüktü ama sağ salim eve çıkmışlardı fakat kızı 2 kilo olunca saldılar oğlanı 1500 kilo ile! Bnce en büyük hata burda başlıyor. Ablam elinden geldiğince bakımlarını yapar kontrollere götürürdü yani elinden geleni yaptı. en son kontrolde kanda bilrubin değeri yüksek çıkınca öksürük hapşuruk yada burun tıkanıklığı var mı diye sormuş doktor, ablamda yok diyince haftaya tekrar gelin demiş. Çarşamba akşamı ordaydım, ablam oğlan öksürmeye başladı Allah’tan yarın kontrolü var bu akşam başladı dedi ve perşembe günü kandaki oksijen değeri düşük çıkıyor sevk için yer aranıyor ambulans aranıyor ama ambulans 5 saat evet yanlış duymadınız tam 5 saat sonra anca geliyor! Bu arada bebeğimiz daha da kötüleşiyor entübe etmeliyiz diyorlar ve ablam orda öldürcekler çocuğumu diyor🥺😞 heryeri arıyor sağlık bakanlığı, polis, sosyal hizmetler, insan hakları ama malesef ki bebeğimizi entübe etmeye çalışırken sıvı kaçıyor ciğere bebeğimiz tıkanıyor boruyu çıkarıp temizleme işlemi yapılamadan vefat ediyor 😭 o kadar saçma geliyor ki nasıl küçücük bedeni bu kadar zorlarlar aklım almıyor, entübe edilen kişiden hortum çıkar mı onu da bilmiyorum ama hiç mantıklı gelmiyor. Ve biliyor musunuz hala doktor görevde! Oğlanı cuma günü gömdük akşamına kız tıkandı, burda sadece maskeyle hava verdiler o 5 saatte gelmeyen ambulans yer bulunana kadar gelmişti 1 saat içinde ve kız şuan merkezde hastanede tedavi görüyor birinin üzüntüsünü atamadan diğeri kötüleşti daha yazacak çok şey var da uzatmak istemiyorum, okuyan herkes minik prensimiz emir ali adına fatiha okursa da allah razı olsun.