Kuzeyebru2910 50 günlük oğlum akşamları saat 10 la 1 buçuk arasında inanılmaz huzursuz ve sürekli ağlıyor uykuya geçemiyor, gaz problemi yok gündüzleri çok rahatız ama akşamları asla dinmek bilmeyen krizler var çok çaresizim bilgisi ya da önerisi olan var mı😢
Sevvaldal Kuzeyebru2910 cadı saati diyorlar. Aynı saatlerde hep ağlıyor çocuk. Benim oğlumda o günlerde akşam 17-22 aradı öyleydi. Emmiyorsa ortalığı yıkıyordu. Zamanla geçti. Uyku sinyallerini takip edip, uykuyu kaçırmdan uyutmak gerek. Kolay gelsin😊 benimkü 2. Aydan sonra geçmeye başladı.
zynpgdkl Kuzeyebru2910 benim kızımda 44 günlük hergün akşam 9-1 arası sürekli ağlama huysuz kucağımda uyuyor beşiğine koyunca ağlama krizine giriyor.. ama benim kız kırkı çıktığı gibi başladı son 4 gündür arttı atak haftası falan mı oluyor bu..
Kuzeyebru2910 Veysel_aras38 gazını kolay çıkartabiliyor yani olmadığını düşünüyorum gazı olduğunda karnında sertlik oluyor be ayaklarını karnına doğru çekiyor ama bu ağlamalarda bunlar olmuyor
Kuzeyebru2910 Sevvaldal Aynı durum memede kalmak istiyor ama bi süre sonra meme de de durmuyor mızmızlanıyor aldığım zamanda daha çok bağrıyor
Kuzeyebru2910 zynpgdkl bende araştırdım ama bilemiyorum birimde 40 ından sonra oldu gündüz çok güzel düzenli uyuyup uyanıyor ama akşam olmayıversin. İlk başlarda duş alınca sakinleşiyordu ama şuanda duş alırken sakin Sudan çıktığı gibi yine aynı 😢
58goktugum Kuzeyebru2910 bizim de akşamları çok huzursuz hep ağlar zor uyur ama gazdan diye düşünüyorum gaz sancıları akşam olur diyor doktorlar
Kuzeyebru2910 58goktugum gaz masajı yapmama da izin vermiyor çaresizce kucağımda sallayıp dolaştırıyorum
Sahreyldrm Kuzeyebru2910 kolik olabilir canım biz de hem gaz sıkıntısı hem kolik var saç kurutma makinesi aç öyle ağlayınca direk susuyor ben bir gece sabaha kadar çalıştırdım öyle uyudu anca
Kavala_kurabis Kuzeyebru2910 muhtmelen kolik bir bebek benim kızımda en başlarda öyleydi süpürge sesi fön Makinesi sesi yani beyaz gürültü denilen seslerden aç sakinleşir ve ben kolayını mesela benim bebegimde sekizde başlardı bazen 1bucugu bulurdu sakinleşp uyuması o yüzden ben yedi yedi buçuk gibi uyutmaya çalışırdım mutlaka ki sekiz civarı uyuyarak geçsin diye öyle öyle geçti şükür Allah yardımcın olsun 🙏
Nilkmat Benim oğlumunda gaz sancısı krizleri oluyordu, doktorumuzun tavsiyesiyle yüzüstü yatırmaya başladık epey azaldı hatta yok oldu diyebilirim
kokusudalin Ayyy cok sevdim bu postu gorunce. Benim oglumda bugun 40 günlük 4 gundur falan gun batımında ağlamaya başlıyor gece 12 e kadar falan normalde meme de uyuyor ve memesiz durmuyor. Ağladığı sira ağzını acip meme istiyoe ama memeyi de kabullenmeyi çığlık atiyo. En son meme vermiyorum bir sure bu defa verdiğimde sinirle tutup gozunu kapatip yatıyor
Veysel_aras38 Kuzeyebru2910 hmm canım kolik olabilir belirli saatlerde aglıyosa aralıksız benim oğlumda kolikti 3 ay çok zorlu geçti
Sevvaldal Kuzeyebru2910 bu arada benim bebeğimin adı da kuzey😊💙 inşallah benzerde sizinki de kısa zamanda bırakır bu huyunu😊🙏
zynpgdkl Kuzeyebru2910 valla aynı bizi anlattınız ne yapacağız böyle bilmiyorum.. 😥bi yerinimi ağrıttım ateşimi var canımı yanıyor sürekli düşünüyorum benim yorgunluk baş agrısı ve ilk bebeğim tecrübesizlik allah yardımcımız olsun
Kavala_kurabis Kuzeyebru2910 o zaman ağlamaya başladgi saatten bir saat önce yarım saat önce uyutmaya çalış derim
Gokcensare Kuzeyebru2910 Benim kızımda kolik o saatlerde tüm aile seferber oluyor ne yazık ki ya uyucak ya arabayla gecicek o saatlerde ayrıca süpürge sesi fön sesi veya beyaz gürültüyle sakinleştiriyorum Allah yardımcımız olsun çok zor ama onlar için herşeye değer
Kuzeyebru2910 zynpgdkl aynı durumdayım bende tecrübesizin sürekli acaba bişeyi mi var korkusu en zoru zaten 😓 allah hepimizin yardımcısı olsun