kygsz Merhaba.5 ay önce doğum yaptım sezeryanla.1.65 boyum 55 kiloyla hamile kaldım 72 ile dogum yaptım.suan 58 kiloyum sma bu gobegim asla gitmiyo bes aylik hamile gibi sanki sadece sabahlari inik oluyo sonrası hep var.Nasıl gider bilgisi olan varmı
srgl3362 kygsz benimkide öyle 3 ay oldu bide benimki kara duruyor vücudum beyazdır göbeğimi açıyorum kara buruşuk yağ tulumu gibi bişey fırlıyor ve yaşım daha 23 😭
Celinn kygsz canım vucut ölçülerin yağ oranın nasıl? Emzirebiliyorsan daha hızlı düzelir. Genelde büyük göğüs olunca sarkma yapar bide. Pilates veya spor öneririm. Ödemi atmak için sabahları limonlu su iç mutlaka
kygsz srgl3362 benim hic catlagim kararmam olmadi dik cizgi vardi kahverengi oda gecti artik ilk zamanlar benimdd gobegimun ici falan kahvrengiydi
3kedili2bebekli srgl3362 sarı kantaron yağı açtı benim rengimi düzeltti baya her gün sürdüm hala daha sürüyorum dikişlerime de göbeğime de hatta yüzüme falan da
kygsz Celinn cogunluk mama iciyo sutum yok artik yagli bi vucudumda yok yag oranim iyi ama gobegimdsn nefret rder hale geldim bi zayif olunca gobek cok tuhaf duruyo iste
srgl3362 kygsz hayır ondan bahsetmiyorum bnde o geçti ama göbeğim esmer duruyor bana ait değilmiş gibi eskiden evde crop giyerdim şimdi saklıyorum eşim görmesin 🥹
Celinn Kızlar bi kaç krem var çatlak için. Valla en güzeli spor onlada geçmezse basit bi operasyonla düzeltiyorlar.
Celinn srgl3362 yok kahve rengi lekeler çatlak. Buruşul derinin esnemesiyle alakalı. Yani o deriyi sporlar esneterek toplarsın biraz krem flnda iyi gelir gerdirici yada esnetik operasyon
srgl3362 Celinn o kahverengi lekelerim keseyle döküldü bu arada okuyan olursa fikir olsun ipek keseyle güzelce dökülüyor
3kedili2bebekli srgl3362 ben doğal yaptırmıştım bir tanıdığıma ama güvendiğiniz bir aktardan aldığınız hepsi olur
fatma___ Bende de var aynısı çatlak değil ama sarkma ve buruşukluk kahverengi lekeler vardı bide hamazinc krem sürdüm rengi açıldı ama sarkması geçmiyor sporla düzelir mi bilemedim bende emzirdiğim için çok kilo veremedim