SuperrMom 02medine_mina vücutta döküntü ishal ya da kabız kakada mukus/ süt kesiği kusma uykuda gece huzursuzluğu o besini reddetme yemek istememe Doktorumuz bu şekilde kendini gösterir dedi ve gerçekten çok fazla yaşadım bunları söylediği besinleri kestim vermeyi suan düzeldi. Neye olduğunu üç gün kuralıyla üsttekiler olmuyorsa anlaşılıyor ama ben gece ağlamasını dişi çıkıyor kabız kaka yapmadı diye düşünüyordum öyle değilmiş meğer.
Deletedmom277 SuperrMom şu an baktım yoğurtsuz yayla çorbası mısır unu çorbası ,sebze çorbası, sebzeli balkabağı çorbası , etsiz borç çorbası bir sürü çorba var size uygun
Neset SuperrMom sebzelerden köfte yapabilirsin. Muhallebi yapabilirsin. Yeni büyük bebeğiniz eline verin meyve filan yesin kendi. Ben öyle yapıyorum. Kendimize yaptığım yemeklerden onada veriyoeum. 11 aylık ve süt alerjisi var ama çoğu şey yasak sabah mutlaka pekmezli ekmek yer öyle falan verebilirsin
Deletedmom277 SuperrMom yyildizaleyna ınstagram adresim bana yazın ya da yyildizaleyna@gmail.com mail adresim bana yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Süreç zor ama sizde kısa sürer inşallah 🙏
Neset SuperrMom sürekli çorbada olmaz sıkılır değişik şeyler yapın verin ben kek yapıyorum yumurtasız sütsüz 🤣 poğaça yapıyorum patatesli gün içinde bile veriyorum eline yiyor
Tgcs SuperrMom maalesef inet sütü olam bebekelrın %15inde keçi sütü allerjisi olmuyor. %85lik kısma takılmış olmanız normal.